Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Uw AdMob-betalingsschema wijzigen

U kunt uw AdMob-betalingen tijdelijk laten stopzetten door een nieuwe datum in te stellen waarop u uw betalingen krijgt. U blijft dan nog steeds inkomsten opbouwen. U kunt ook een nieuwe betalingsdrempel instellen, zodat er alleen betalingen worden gestuurd als de drempelwaarde is bereikt.

Als u de betalingsstop wilt verwijderen, kunt u uw normale betalingsschema hervatten. Als u dit doet, wordt er tijdens de volgende betaalcyclus één betaling van al uw niet-betaalde inkomsten gestuurd, mits uw accountsaldo de betalingsdrempel heeft bereikt.

Uw betalingsschema wijzigen

Als u wijzigingen in uw betalingsgegevens moet aanbrengen, doe dit dan vóór de 21e van de maand. Wijzigingen die na de 21e worden aangebracht, zijn pas van toepassing op de volgende betalingscyclus. Meer informatie over het betalingsschema.
  1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Instellingen op Instellingen beheren.
  4. Klik naast Betalingsschema op  om te bewerken. U kunt uw planning updaten om het volgende doen:
    1. De maandelijkse betalingsdrempel te verhogen Dit betekent dat uw betaling pas wordt verzonden nadat uw betalingsdrempel is bereikt. Dit bedrag mag niet lager zijn dan de standaard betalingsdrempel in uw lokale valuta.
    2. Voer de gewenste datum in in het veld Betaling plannen
      U kunt een stop van maximaal één jaar instellen voor uw betaling.
  5. Klik op Opslaan.

Uw normale betalingsschema hervatten

Volg de stappen hieronder om een zelfgeactiveerde betalingsstop te beëindigen en de normale betalingen te hervatten.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Instellingen op Instellingen beheren.
  4. Klik naast Betalingsschema op  om te bewerken.
  5. Klik op Standaardinstellingen herstellen.

De betalingen worden hervat volgens het betalingsschema, op voorwaarde dat uw accountsaldo de betalingsdrempel heeft bereikt.