Inhoudingen op uw betalingen verwijderen

Volg de onderstaande stappen om een inhouding te beëindigen en de geregelde betalingen te hervatten.

Als u wijzigingen in uw betalingsgegevens moet aanbrengen, doe dit dan vóór de 21e van de maand. Wijzigingen die na de 21e worden aangebracht, zijn pas van toepassing op de volgende betalingscyclus. Meer informatie over het betalingsschema.
  1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Instellingen op Instellingen beheren.
  4. Klik naast Betalingsschema op het potloodpictogram .
  5. Klik op de link Standaardinstellingen herstellen.

De betalingen worden hervat volgens het betalingsschema, op voorwaarde dat uw accountsaldo de betalingsdrempel heeft bereikt.