Maksuprosessi

Poista maksujen pito

Suorita seuraavat vaiheet pidon lopettamiseksi ja säännöllisten maksujen jatkamiseksi.

Jos sinun on tehtävä muutoksia maksutietoihisi, tee ne kuukauden 21. päivään mennessä. Kuukauden 21. päivän jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalla maksukaudella. Lue lisää maksuaikataulusta.
  1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Maksut.
  3. Valitse Asetukset-osiosta Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Maksuaikataulu-kohdan vieressä olevaa ‑kynäkuvaketta.
  5. Klikkaa Palauta oletukset ‑linkkiä.

Maksusi jatkuvat maksuaikataulun mukaisesti, mikäli tilisi saldo saavuttaa tulorajan.