Poista maksujen pito

Suorita seuraavat vaiheet pidon lopettamiseksi ja säännöllisten maksujen jatkamiseksi.

Jos sinun on tehtävä muutoksia maksutietoihisi, muista tehdä muutokset kuukauden 21. päivään mennessä. 21. päivän jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalla maksukaudella.
  1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Maksut.
  3. Valitse Asetukset-osiosta Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Maksuaikataulu-kohdan vieressä olevaa ‑kynäkuvaketta.
  5. Klikkaa Palauta oletukset ‑linkkiä.

Maksusi jatkuvat maksuaikataulun mukaisesti, mikäli tilisi saldo saavuttaa tulorajan.