Maksuaikataulun räätälöinti

Jos et halua vastaanottaa maksuja vähään aikaan, voit väliaikaisesti laittaa AdMob-maksusi pitoon. Jatkat edelleen tulojen kerryttämistä. Kun olet lopettanut pidon, maksamme kaikki maksamattomat tulosi kertasuorituksena seuraavalla maksukaudella, mikäli tilisi saldo saavuttaa tulorajan.

Laita AdMob-maksusi pitoon noudattamalla seuraavia ohjeita.

Jos sinun on tehtävä muutoksia maksutietoihisi, muista tehdä muutokset kuukauden 21. päivään mennessä. 21. päivän jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalla maksukaudella.
  1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Maksut.
  3. Valitse Asetukset-osiosta Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Maksuaikataulu-kohdan vieressä olevaa ‑kynäkuvaketta.
  5. Kirjoita haluamasi päivämäärä Ajasta maksu ‑kenttään. Vaihtoehtoisesti voit korottaa kuukausittaista maksurajaa kirjoittamalla rajan arvon Korota maksurajaa ‑kenttään. (Voit lopettaa pidon ja jatkaa säännöllisiä maksuja klikkaamalla Palauta oletusasetus.)
    Huomaa, ettet voi keskeyttää maksuja yli vuodeksi.
  6. Klikkaa Tallenna.