Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Find appnavne og -id'er i webadresser i appbutikken

Denne artikel henvender sig til AdMob-brugere, der forsøger at konfigurere en app i AdMob, og som skal finde de appnavne og -id'er, der findes i Android- og iOS-appbutikker.

Her er nogle tips til, hvordan du finder id'er og navne:

Android (Google Play Butik)

1. Gå til siden Google Play Butik.
  2. Søg efter din app, og gå til appsiden.
  3. Google Play-webadressen omfatter pakkenavnet og har følgende format:

https://play.google.com/store/apps/details?id=<package_name>

Google Play-webadressen på appsiden

Bemærk! Du kan ikke knytte private Google Play-apps til AdMob. Android-apps skal være offentligt tilgængelige i en understøttet butik for at kunne knyttes til AdMob.

iOS (Apple App Store)

1. Gå til siden Apple App Store.
  2. Søg efter din app, og gå til appsiden.
  3. Webadressen til Apple App Store har følgende format:

http://apps.apple.com/<country>/app/<app–name>/id<store-ID>

Webadressen til appen iTunes under kontoindstillingerne