Formidling

Tilføj en tilpasset hændelse

Du kan tildele trafik til tilpassede hændelser på samme måde, som du ville gøre til annoncenetværk, og de tilpassede hændelser vil håndtere annonceanmodninger fra dine brugere. Tilpassede hændelser kalder dog ikke et annoncenetværks SDK i forbindelse med en annonce. I stedet kalder de tilpasset kode i din app. Du navngiver hændelsen og definerer klasserne og parametrene i din appkode og knytter dem derefter til den tilpassede hændelse og annonceenhederne i en formidlingsgruppe.

Følg nedenstående trin for at oprette en ny tilpasset hændelse:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på formidlingsgruppens navn.
  4. Klik på Tilføj tilpasset hændelse i annoncekildetabellen.
  5. Giv hændelsen et beskrivende navn.
  6. Angiv en manuel eCPM-værdi, der skal bruges for den tilpassede hændelse. eCPM-værdien bliver brugt til at placere hændelsen dynamisk i formidlingskæden, hvor den vil konkurrere om annonceanmodninger med andre annoncekilder.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. Angiv et klassenavn (obligatorisk) og en parameter (valgfrit) for hver annonceenhed.

Bemærk! Hvis din klasse er implementeret i Swift, skal du sætte navnet på appen/rammemodulet foran klassenavnet (f.eks. appName.className).

9. Klik på Udfør.
  10. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.
  11. Hvis du ikke allerede har implementeret den tilpassede hændelse i din apps kode, skal du gøre dette nu og bruge samme navn, klasser og parametre, som da du oprettede den i AdMob.

Husk også at bruge Google Developers-vejledningen til at implementere dine tilpassede begivenheder i din app. Hvis ikke du fuldfører dette trin, kan dine tilpassede begivenheder ikke fylde indkommende annonceanmodninger.