Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Julkaisijan tunnus

AdMob-tilisi yksilöllinen tunniste. Julkaisijan tunnus on sivulla Asetukset > Tilin asetukset Tilin tiedot -osiossa. Lisätietoja

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
Oma AdMob ‑ohjesivu on personoitu ohjesivu, joka auttaa sinua käyttämään AdMobia menestyksekkäästi.

Koe uudistettu Oma AdMob ‑sivu. Se on personoitu ohjesivu, jolta löydät tilisi kannalta olennaista tietoa. Sivun avulla sinun on helpompi ylläpitää tilin kuntoa, varmistaa tarvittavan määrityksen valmistuminen ja kohdistaa sovelluksiin oikeat optimointivinkit. Pysy kuulolla!

Lue lisää