Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Gode ​​strategier for håndtering af brugergenereret indhold

Brugergenereret indhold kan komme fra hvor som helst i verden og på alle tidspunkter. Efterhånden som dit website eller din app vokser, vil du muligvis opleve, at der sendes mere brugergenereret indhold, end én person kan gennemgå selv.

Her er nogle forslag til strategier og løsninger:

Offentliggør en indholdspolitik: Fortæl dine brugere, hvad der forventes af dem
Skriv og offentliggør en indholdspolitik, så din brugere ved, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er.
Før du begynder at tjene penge via brugergenereret indhold, skal du omhyggeligt vurdere risikoen
Overvej hvor brugergenereret indhold kan blive vist på dit website eller i din app, og hvilke risici, det kan indebære for dit website eller din app, hvis der forekommer ondsindet brugergenereret indhold. Sørg for at afveje disse risici, før du giver adgang til brugergenereret indhold.
Gennemgå rutinemæssigt dine mest populære side med brugergenereret indhold
Sæt tid af til regelmæssigt at gennemgå dine mest populære sider med brugergenereret indhold. Sørg for, at det, du kan se, overholder alle programpolitikker.
Bed dine brugere om at hjælpe ved at indsætte et link med "Rapportér en overtrædelse" på sider med brugergeneret indhold
Indsæt et link med for eksempel teksten "Rapportér en overtrædelse", der giver dine brugere mulighed for at fortælle dig om potentielt problematisk indhold. Sørg for regelmæssigt at gennemgå disse rapporter og reagere på dem.
Brug en captcha, når brugerne skal indsende indhold for at bekæmpe bots
Før brugere kan sende indhold, skal du sikre, at de er mennesker og ikke bots ved hjælp af en captcha. Et populært system er Googles reCAPTCHA.
Opret forskellige niveauer af pålidelige brugere
For nye brugere, der ikke før har leveret indhold på websitet eller i appen, skal du gennemgå det indhold, de sender, før du tillader, at det vises. Efterhånden som brugere beviser deres troværdighed, kan du give dem højere troværdighed ved at tillade, at deres indlæg vises.

Du kan variere dette ved at begrænse de typer indhold som ikke-troværdige brugere, kan sende, for eksempel ved at tillade tekst, men ikke billeder eller links.

Rekruttér brugermoderatorer
Efterhånden som dit website eller din app vokser, dannes der et fællesskab omkring websitet eller appen. Dette fællesskab af bruger dit website eller din app, og er derfor interesseret i, at websitet eller appen får fremgang. Rekruttér brugermoderatorer til at gennemgå indholdet og hjælpe dig med holde fællesskabets tone på det ønskede høje niveau.

Du kan også overveje at ansætte personer som kontrollanter eller moderatorer til at gennemgå det brugergenererede indhold på dit website eller i din app.

Deaktiver annoncevisning, indtil et indlæg er gennemgået
Hvis et indlæg endnu ikke er blevet gennemgået og godkendt, kan du tillade, at det vises, men deaktivere annoncevisning på den pågældende side. Aktivér kun annoncevisning, når du er sikker på, at et indlæg overholder vores programpolitikker.
Opret eller brug et automatisk indholdsfiltreringssystem
Efterhånden som du lærer, hvilken type indholdsovertrædelser, der oftest forekommer på dit website eller i din app, kan du oprette et indholdsfiltreringssystem, som automatisk registrerer overtrædelserne og deaktiverer annoncevisning for disse typer indhold. Få flere oplysninger om indholdsfiltrering.
Brug tredjepartsværktøjer eller plugins til kommentarer
I stedet for at udvikle et internt kommentarsystem kan du bruge populære tredjepartsværktøjer eller plugins, der kan håndtere kommentarer for dig. Mange af disse systemer har stabile funktioner til moderation og indholdsfiltrering indbygget.