På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Registrera dig för EFT-betalningar

Registreringen för elektronisk överföring av pengar (EFT) sker i tre steg.

Steg 1: Ange bankuppgifter

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Betalningar i sidofältet.
  3. I avsnittet Betalningssätt klickar du på Lägg till betalningsmetod.
  4. Klicka på Lägg till nytt bankkonto.
    Om du inte kan se det här alternativet är EFT i nuläget inte tillgängligt där du befinner dig.
  5. Ange de nödvändiga bankkontouppgifterna.
  6. Klicka på Spara.

Steg 2: Sök rätt på provöverföringen

När du har angett information om ditt bankkonto påbörjar vi processen genom att göra en mindre provöverföring till det bankkonto som du har angett. Detta tar några dagar, så kontrollera dina kontoutdrag efter 2–5 dagar för att hitta insättningen. Provöverföringen är på mellan 0,15 och 1,10 USD. Beroende på i vilket land banken finns är insättningen märkt med något av följande:

• Google Inc. EDI PYMNTS
  • Google Inc. EDI – EDI PYMNTS
  • GOOGLE IRELAND
  • GOOGLE IRELAND LIMITED
  • CITIBANK FINANCIAL SERVICES

Steg 3: Ange beloppet för provöverföringen i ditt AdMob-konto

Gör så här när du har fått provöverföringen:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Betalningar i sidofältet.
  3. I avsnittet Betalningssätt klickar du på Lägg till betalningsmetod.
  4. Klicka på Verifiera provöverföring.
    Om du inte kan se den här länken kanske vårt system inte är uppdaterat. Vänta ett par dagar och kontrollera igen.
  5. Ange beloppet för provöverföringen som gjorts till ditt bankkonto.
  6. Klicka på Skicka. Så snart du har angett korrekt överföringsbelopp verifieras ditt bankkonto.
  7. Välj det nu godkända bankkontot som din standardbetalningsmetod.

Observera att om du anger EFT som betalningsmetod efter den 21:a i månaden kan vi inte garantera att du får betalt via EFT. Om du vill vara säker på att få din betalning via EFT för exempelvis intäkter i mars månad måste du slutföra stegen ovan innan den 21:a april.