Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Tuloksenoptimointityökalu

AdMob-ominaisuus, joka ennustaa, mitkä klikkaukset ovat todennäköisesti arvokkaita ja muuttaa sitten hintatarjouksia, jotta saisit mahdollisimman monta tuottavaa klikkausta. Lue lisätietoja

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
Ansaitse enemmän siirtämällä lisää mainosinventaaria hintatarjouksiin

Et ole vielä siirtänyt kaikkea hyväksyttävää liikennettäsi AdMob-hintatarjouksiin. Hintatarjousten avulla voit varmistaa, että saat parhaat mahdolliset tulot impressioistasi, kun mainoslähteet kilpailevat reaaliaikaisesti. Hyödynnä hintatarjouksia jo tänään, niin voit parantaa tulojasi ja tehokkuuttasi.

Siirrä nyt