Merk: På grunn av juleferie er den personlige brukerstøtten stengt fra 25. desember til 4. januar. Vi oppfordrer deg til å ta turen innom brukerstøtten og brukerforumet for å finne flere ressurser. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre, men ber om forståelse for at selv vi trenger en pust i bakken.

Rapporter

Land med rapportering i lokal valuta

Rapportering i lokal valuta er tilgjengelig i følgende land: Hvis landet ditt ikke er oppført i listen, blir rapportene vist i amerikanske dollar eller euro.

Land Valuta
Australia Australske dollar
Østerrike Euro
Belgia Euro
Canada Kanadiske dollar
Den tsjekkiske republikk Tsjekkisk koruna
Kypros Euro
Danmark Norske kroner
Finland Euro
Frankrike Euro
Tyskland Euro
Ungarn Ungarske forint
Italia Euro
Israel Israelske shekel
Japan Japanske yen
Luxembourg Euro
Malta Euro
Mexico Meksikanske peso
Monaco Euro
Nederland Euro
Norge Norske kroner
Portugal Euro
San Marino Euro
Slovakia Euro
Slovenia Euro
Sør-Afrika Sørafrikanske rand
Spania Euro
Sverige Svenske kroner
Sveits Sveitsiske franc
Tyrkia Tyrkiske lire
Storbritannia Britiske pund
Vatikanstaten Euro

Vekslingskursen for rapporter i lokal valuta

Vi bruker gjeldende markedskurs fra dagen før for rapporter i lokal valuta.

Finn ut hvordan du endrer rapporteringsvalutaen.