Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Land med lokale valutaer som er tilgjengelige i rapporter

Lokale valutaer er tilgjengelige i rapporter i landene nedenfor. Hvis landet ditt ikke er oppført i listen, blir rapportene vist i euro eller amerikanske dollar.

Land Valuta
Australia Australske dollar
Østerrike Euro
Belgia Euro
Canada Kanadiske dollar
Kypros Euro
Tsjekkia Tsjekkisk koruna
Danmark Danske kroner
Finland Euro
Frankrike Euro
Tyskland Euro
Ungarn Ungarske forint
Italia Euro
Israel Israelske shekel
Japan Japanske yen
Luxembourg Euro
Malta Euro
Mexico Meksikanske peso
Monaco Euro
Nederland Euro
Norge Norske kroner
Portugal Euro
San Marino Euro
Slovakia Euro
Slovenia Euro
Sør-Afrika Sørafrikanske rand
Spania Euro
Sverige Svenske kroner
Sveits Sveitsiske franc
Tyrkia Tyrkiske lire
Storbritannia Britiske pund
Vatikanstaten Euro

Valutakurs i rapporter i lokal valuta

Vi bruker markedskursen fra den foregående dagen når vi genererer rapporter i lokal valuta.

Merk: Finn ut hvordan du endrer rapporteringsvalutaen.

Var dette nyttig for deg?

Hvordan kan vi forbedre den?
true
Show your support to promote DEI in Gaming by turning intentions into action!

Check out the newly launched Diversity in Gaming website, where you can find video stories and written pledges from global gaming developers. This campaign centers on 3 pillars: diverse teams, diverse games and diverse audiences showing how diversity is not just good for gamers, but for business as well. Show your support by taking the pledge to promote DEI in Gaming and share it on social!

Learn More