Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

Maat, joissa raportit ovat saatavilla paikallisessa valuutassa

Paikallista valuuttaa voi käyttää raportointivaluuttana alla olevissa maissa. Jos maasi ei ole tällä listalla, raporttiesi valuuttana käytetään Yhdysvaltain dollaria tai euroa.

Maa Valuutta
Australia Australian dollari
Itävalta euro
Belgia euro
Kanada Kanadan dollari
Kypros euro
Tšekki Tšekin koruna
Tanska kruunu
Suomi euro
Ranska euro
Saksa euro
Unkari Unkarin forintti
Italia euro
Israel Israelin shekel
Japani jeni
Luxemburg euro
Malta euro
Meksiko Meksikon peso
Monaco euro
Alankomaat euro
Norja kruunu
Portugali euro
San Marino euro
Slovakia euro
Slovenia euro
Etelä-Afrikka Etelä-Afrikan randi
Espanja euro
Ruotsi kruunu
Sveitsi frangi
Turkki Turkin liira
Iso-Britannia Englannin punta
Vatikaani euro

Valuuttakurssi paikallisessa valuutassa tehtävissä raporteissa

Käytämme edellisen päivän markkinahintaa raporttien luomiseen paikallisessa valuutassa.