Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Ikärajat

AdSensen verkkokäyttöehtojen mukaan kehittäjän on oltava vähintään 18-vuotias voidakseen osallistua AdMob-ohjelmaan.

Jos et ole vielä 18-vuotias, voit pyytää vanhempaasi tai huoltajaasi lähettämään hakemuksen puolestasi omalla Google-tilillään. Mikäli hakemus hyväksytään, kaikki maksut osoitetaan kyseiselle henkilölle.