Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Skatteoplysninger

Om aktiviteter i USA

Aktiviteter i USA omfatter at have ansatte eller eje udstyr, som befinder sig i USA, og som på nogen som helst måde har forbindelse med den indtjening, der genereres gennem din deltagelse i AdMob-programmet. Det omfatter, men er ikke begrænset til, at eje en webserver eller eje en hostingtjeneste i USA, eller at have medarbejdere i USA, som er involveret i:

• opsætning af en webserver, en hosting-tjeneste eller et websted
  • udvikling af indhold til dit websted
  • markedsføring med henblik på at oprette en brugerdatabase for dit websted
  • telefonsupport for dit websted
  • køb af produkter til dit websted
  • vedligeholdelse af dit website.

Generelt udgør det i sig selv ikke aktiviteter i USA, at du bruger en ikke-tilknyttet, amerikansk tredjeparts webhostingtjeneste til at hoste dine websider eller webapplikationer, at du lejer webservere, der befinder sig i USA, fra en ikke-tilknyttet tredjepart, eller at du får din betaling sendt til en amerikansk postboksadresse eller en postadresse til videresendelse.

Hvis du har gennemgået ovenstående beskrivelse og stadig har brug for flere oplysninger, skal du gennemgå anvisningerne til denne formular på http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/i8233.pdf.