Verojen maksaminen AdMob-tuloista

Saatat joutua maksamaan veroja AdMob-tuloistasi. Säädökset vaihtelevat sopimusyhteisön mukaan. Sinun on itse selvitettävä asianmukaiset verosäännöt ja noudatettava niitä. Google ei voi antaa veroneuvontaa.

Googlen edellytetään Yhdysvaltojen verolakien mukaisesti keräävän tiettyjä verotietoja joiltakin julkaisijoilta. Jos sinun pitää toimittaa verotietoja, valitse Maksut > Hallinnoi asetuksia, niin näet kyseisiin tietoihin liittyvän vaihtoehdon Maksuprofiili-kohdassa.

Tarkkoja tietoja Yhdysvaltojen verovaatimuksista on IRS:n verkkosivustolla.

Googlen antamia verotustietoja ei ole tarkoitettu laki-, vero- tai sijoitusneuvoiksi eikä niitä ole syytä sellaisiksi tulkita. Pyydä veroneuvojaltasi tarkempia neuvoja ja tietoja verolakien soveltamisesta omassa tapauksessasi.