Belastinggegevens

Uw belastinggegevens opgeven

Afhankelijk van uw locatie zijn we mogelijk verplicht belastingtechnische gegevens van u te verzamelen. Als u verplicht bent belastinggegevens aan Google op te geven, kunt u dit doen in uw AdMob-account.

Als belastinggegevens vereist zijn, moet u deze vóór de twintigste sturen als u voor de betreffende maand een betaling wilt ontvangen.
  1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Ga naar de pagina Instellingen Payments > Instellingen beheren.
  3. Klik in het gedeelte Belastinggegevens op Belastinggegevens verzenden.
  4. Op deze pagina vindt u ook een handleiding waarmee u het juiste formulier voor uw belastingsituatie kunt uitkiezen. Alle formulieren kunnen online worden verzonden. Daarnaast vindt u hier instructies voor het offline verzenden van andere formulieren.
Niet alle uitgevers zijn verplicht hun belastinggegevens op te geven. U kunt de belastinggegevens opgeven wanneer dit op u van toepassing is.
We raden alle uitgevers aan om regelmatig te controleren of hun belastinggegevens correct zijn bij de Internal Revenue Service (IRS). Google is niet verantwoordelijk voor het bevestigen of bijwerken van de belastinggegevens van uitgevers.