Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Belastinggegevens

Uw Amerikaanse belastinggegevens indienen bij Google

Afhankelijk van uw locatie zijn we wellicht verplicht belastinggegevens van u te verzamelen. Als u verplicht bent belastinggegevens aan Google op te geven, kunt u dit doen in uw AdMob-account. Niet alle uitgevers zijn verplicht hun belastinggegevens op te geven.
Als belastinggegevens vereist zijn, moet u deze vóór de twintigste sturen als u voor de betreffende maand een betaling wilt ontvangen.
  1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik in het gedeelte Instellingen op Instellingen beheren.
  4. Klik in het gedeelte Betalingsprofiel op Bewerken Bewerken naast Belastinggegevens Verenigde Staten.
  5. Klik op Belastinggegevens beheren.
  6. Op deze pagina vindt u ook een handleiding waarmee u het juiste formulier voor uw belastingsituatie kunt uitkiezen. Alle formulieren kunnen online worden verzonden. Daarnaast vindt u hier instructies voor het offline verzenden van andere formulieren.
Niet alle uitgevers zijn verplicht hun belastinggegevens op te geven. U kunt de belastinggegevens opgeven wanneer dit op u van toepassing is.
We raden alle uitgevers aan om regelmatig te controleren of hun belastinggegevens correct zijn bij de Internal Revenue Service (IRS). Google is niet verantwoordelijk voor bevestiging of updates van de belastinggegevens van uitgevers.