Verotietojen ilmoittaminen

Saatamme pyytää sinulta tarvittaessa veroihin liittyviä tietoja sijainnistasi riippuen. Jos sinun on toimitettava verotietosi Googlelle, voit tehdä sen AdMob-tilistä.

Tarvittavat verotiedot on annettava kuun 20:een päivään mennessä, jotta maksu voidaan suorittaa samassa kuussa.
  1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Asetukset Maksut > Hallinnoi asetuksia.
  3. Klikkaa Verotiedot-osiossa päivitä verotiedot.
  4. Sivulla on myös opas, joka auttaa sinua valitsemaan verotilannettasi vastaavan lomakkeen. Kaikki lomakkeet voidaan lähettää sähköisesti. Järjestelmä antaa muiden offline-lomakkeiden lähettämiseen liittyvät ohjeet.
Kaikkien AdSense-julkaisijoiden ei tarvitse toimittaa verotietoja. Voit lähettää verotiedot vain, jos se on tarpeen.
Suositamme kaikkia julkaisijoita tarkistamaan verotietojensa virheettömyyden Internal Revenue Service (IRS) -palvelusta. Google-henkilöstö ei vastaa julkaisijoiden verotietojen vahvistamisesta ja päivittämisestä.