Maksutavan valitseminen

Maksuosoitteesi mukaan seuraavat maksutavat voivat olla saatavilla: sekki, sähköinen varojen siirto (EFT), pankkisiirto, Western Union Quick Cash, SEPA:n mukainen EFT ja Rapida. PayPal-palvelua ei enää tueta.

Valitse maksutapa suorittamalla seuraavat toimenpidevaiheet.

Huomaa, että et voi valita maksutapaa, jos Maksuhistoria-sivulla mainitut maksettavat tulot eivät ole saavuttaneet tulorajaa.

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Settings > Maksut.
  3. Valitse Miten sinulle maksetaan -kohdassa Lisää maksutapa.
  4. Valitse maksutapa noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita ja tallenna muutokset.
Jos sinun on tehtävä muutoksia maksutietoihisi, muista tehdä muutokset kuukauden 21. päivään mennessä. 21. päivän jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalla maksukaudella.
Voit varmistaa, että saat seuraavat AdMob-maksusi toimimalla maksujen saamisen edellyttämien vaiheiden mukaisesti.

Huomaa, että et voi valita maksutapaa, jos Maksuhistoria-sivulla mainitut maksettavat tulosi eivät ole saavuttaneet tulorajaa.

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Maksut.
  3. Valitse Miten sinulle maksetaan -kohdassa Lisää maksutapa.
  4. Valitse maksutapa seuraamalla annettuja ohjeita ja tallenna muutokset.
Jos sinun on tehtävä muutoksia maksutietoihisi, muista tehdä muutokset kuukauden 21. päivään mennessä. 21. päivän jälkeen tehdyt muutokset tulevat voimaan vasta seuraavalla maksukaudella.
Voit varmistaa, että saat seuraavat AdMob-maksusi toimimalla maksujen saamisen edellyttämien vaiheiden mukaisesti.