Notifikation

Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Vælg din ønskede betalingsform

Afhængigt af din betalingsadresse kan følgende betalingsformer være tilgængelige for dig: Checks, elektronisk pengeoverførsel (EFT, Electronic Funds Transfer), bankoverførsel, elektronisk pengeoverførsel via SEPA (Single Euro Payments Area) og Rapida. PayPal understøttes ikke længere.

Udfør følgende trin for at vælge din betalingsform.

Bemærk! Du kan ikke vælge en betalingsform, hvis du ikke har nået minimumsudbetalingen, som du kan se på siden Betalingshistorik.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Betalinger på sidebjælken.
  3. Klik på Tilføj betalingsmetode i sektionen Måden, du modtager betalinger på.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at vælge betalingsform, og gem dine ændringer.
Hvis du har brug for at foretage ændringer af dine betalingsoplysninger, skal du gøre det inden den 21. i en måned. Ændringer, der foretages efter den 21. i måneden, træder ikke i kraft før næste betalingscyklus. Få flere oplysninger om betalingsplanen.
Bemærk! Sørg for, at du er klar til at modtage din næste AdMob-betaling ved at udføre trinnene til modtagelse af betaling.