Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Betalinger og transaktioner

I denne artikel kan du læse om betalinger og transaktioner på din AdMob-konto. Den beskriver, hvordan du finder betalingsoplysninger på din konto, hvordan du sporer dine betalinger med transaktioner, og tidslinjer for modtagelse af betalinger afhængigt af din betalingsform.

På denne side kan du læse om følgende:

Få adgang til betalinger og transaktioner

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Betalinger for at se dine betalingsoplysninger.
  3. På siden "Betalinger" kan du klikke på Se transaktioner for at se dine månedlige transaktioner.

Betalingsperiode og -grænser

AdMob-betalingsperioden er månedsbaseret. Du optjener estimeret indtjening i løbet af måneden, og din endelige indtjening opgøres i starten af den følgende måned og føjes til saldoen i sektionen "Transaktioner" på siden "Betalinger". Hvis din saldo overstiger betalingsgrænsen, og der ikke er nogen tilbageholdelser af betaling, udstedes der en betaling til dig omkring den 21. i måneden.

Eksempel

Lad os sige, at du optjener estimeret indtjening gennem hele juni måned. Den 3. juli kan du se, at den samlede endelige indtjening for 1.-30. juni er krediteret transaktioner. Der udstedes derefter en betaling til dig for din indtjening for juni og eventuelle andre krediteringer på din saldo som et samlet beløb omkring den 21. juli.

Bemærk! Det præcise tidspunkt, hvor du modtager din betaling, afhænger af din tidszone, om den 21. falder i weekenden eller på en helligdag, og din valgte betalingsform.

Betalingsgrænser

Hvis din månedlige indtjening ikke har nået betalingsgrænsen, videreføres din indtjening og lægges sammen med indtjeningen i den følgende måned. Hvis den nye saldo overstiger betalingsgrænsen, udstedes der en betaling til dig i slutningen af den følgende måned.

Eksempel

Hvis din indtjening i juni f.eks. ikke når betalingsgrænsen, videreføres den til næste måned og lægges sammen med din indtjening for juli. Hvis den nye saldo overstiger betalingsgrænsen, udbetaler vi indtjeningen for både juni og juni som en samlet sum i slutningen af august.

Bemærk! Hvis din seneste saldo ikke blev udbetalt ifølge den normale betalingsplan på grund af en tilbageholdelse af betaling på din konto, vil den blive udbetalt nogle få dage efter, at du løser problemerne på din konto og derved fjerner tilbageholdelsen af betaling.

Spor dine betalinger

Transaktionerne på siden "Betalinger" opdateres for at angive statussen for dine betalinger. Linjeposter bliver tilføjet og opdateret i løbet af måneden, når din endelige indtjening gøres op og derefter udstedes til betaling. Du kan muligvis også se andre linjeposter for forskellige betalinger og kreditter. Klik på din betalingsform nedenfor for at se dit tilpassede tidslinje for betaling.

Elektronisk pengeoverførsel

Gennemgå denne månedskalender for at se de forskellige betalingsmilepæle og finde ud af, hvornår du modtager betaling hver måned, hvis du har valgt elektronisk pengeoverførsel som betalingsform.

An example of an AdSense payments calendar

• Den 3. i hver måned: Din estimerede indtjening for den forrige måned gøres op som endelig indtjening og føjes til transaktioner, hvor en linjepost med din samlede indtjening lægges til den forrige måneds transaktioner.

Transaktioner viser også eventuelle fradrag med relation til justeringer eller gebyrer. Du kan muligvis ikke se linjeposter for eventuelle fradrag på grund af ugyldig aktivitet, der er foretaget i løbet af opgørelsesprocessen. Få flere oplysninger om, hvordan Google forhindrer ugyldig aktivitet.

• Den 20. i hver måned: Ændringer af betalingsoplysningerne (herunder fjernelse af eventuelle tilbageholdelser af betaling) skal være foretaget senest den 20. i måneden. Ændringer, der foretages efter den 20. i måneden, træder ikke i kraft før i den følgende måneds betalingsplan. Desuden skal din samlede saldo den 20. i måneden have nået betalingsgrænsen. Hvis din saldo ikke når minimumsudbetalingen, eller hvis der findes tilbageholdelser af betaling, modtager du ingen betaling i den pågældende måned, og din saldo videreføres til den følgende måned.

• Den 21. i hver måned: Den 21. i måneden vises linjen "Betaling under behandling" i transaktioner, hvilket angiver, at indtjeningen bliver behandlet og udstedes til dit pengeinstitut. Når denne linjepost opdateres til "Betaling påbegyndt", betyder det, at vores bank har accepteret betalingen, og at den er ved at blive behandlet.

• Syv hverdage: Du skulle gerne modtage din betaling inden for syv hverdage, efter at den er udstedt. Hvis du ikke har modtaget den ved månedens udgang, skal du kontakte din bank.

Hvis den 21. falder i en weekend eller på en helligdag, udstedes betalingen muligvis den førstkommende hverdag efter den 21. i den pågældende måned.

Check

Checkbetalinger af den foregående måneds indtjening bliver udstedt den 21. i måneden, og det kan tage op til fire uger, før betalingen modtages på din betalingsadresse.

Checks er kun tilgængelige i lande, hvor elektronisk pengeoverførsel endnu ikke er tilgængelig. Hvis du ikke kan se checks som en mulighed i dine betalingsindstillinger, så er det ikke tilgængeligt i dit land.

• Den 3. i hver måned: Den foregående måneds estimerede indtjening gøres op og føjes til transaktioner.
  • Den 20. i hver måned: Ændringer af betalingsoplysningerne (herunder fjernelse af eventuelle tilbageholdelser af betaling) skal være foretaget senest den 20. i måneden. Ændringer, der foretages efter den 20. i måneden, træder ikke i kraft før i den følgende måneds betalingsplan. Desuden skal din samlede saldo den 20. i måneden have nået betalingsgrænsen. Hvis din saldo ikke når betalingsgrænsen, eller hvis der er en tilbageholdelse af betaling, modtager du ingen betaling i den pågældende måned, og din saldo overføres til den næste måned.
  • Den 21. i måneden (eller den første hverdag efter den 21.): Checken sendes med posten for de kvalificerede konti, og linjeposten "Betaling i gang" vises i transaktioner.

Regn med, at der går to til fire uger, før din check ankommer med posten. Ankomsttiden afhænger af postvæsenet i dit område.

Western Union Quick Cash

Betalinger via Western Union Quick Cash sendes på den 21. i måneden og er tilgængelige til afhentning i en vilkårlig Western Union-afdeling i dit land, én hverdag efter at de er udstedt.

• Den 3. i hver måned: Den foregående måneds estimerede indtjening gøres op og føjes til transaktioner.
  • Den 20. i hver måned: Ændringer af betalingsoplysningerne (herunder fjernelse af eventuelle tilbageholdelser af betaling) skal være foretaget senest den 20. i måneden. Ændringer, der foretages efter den 20. i måneden, træder ikke i kraft før i den følgende måneds betalingsplan. Desuden skal din samlede saldo den 20. i måneden have nået betalingsgrænsen. Hvis din saldo ikke når minimumsudbetalingen, eller hvis der findes tilbageholdelser af betaling, modtager du ingen betaling i den pågældende måned, og din saldo videreføres til den følgende måned.
  • Den 21. (eller første hverdag efter den 21.): Betaling, der sendes til Western Union, og linjeposten "Betaling under behandling" vises i transaktioner.

Du skal afhente din betaling senest 60 dage efter udstedelsen. Ellers bliver beløbet tilbageført og tilbagekrediteret til din AdSense-konto.

Bankoverførsel

• Den 3. i hver måned: Den foregående måneds estimerede indtjening gøres op og føjes til transaktioner.
  • Den 20. i hver måned: Ændringer af betalingsoplysningerne (herunder fjernelse af eventuelle tilbageholdelser af betaling) skal være foretaget senest den 20. i måneden. Ændringer, der foretages efter den 20. i måneden, træder ikke i kraft før i den følgende måneds betalingsplan. Desuden skal din samlede saldo den 20. i måneden have nået betalingsgrænsen. Hvis din saldo ikke når betalingsgrænsen, eller hvis der er en tilbageholdelse af betaling, modtager du ingen betaling i den pågældende måned, og din saldo overføres til den næste måned.
  • Den 21. (eller første hverdag efter den 21.): Bankoverførslen påbegyndes, og linjeposten "Betaling i gang" vises i transaktioner.

Du skal regne med, at der går ti dage, før overførslen er foretaget. Hvor lang tid der går, før bankoverførslen går ind på din bankkonto, varierer og afhænger af din bank.

Hvis den 21. falder i en weekend eller på en helligdag, udstedes betalingen muligvis den førstkommende hverdag efter den 21. i den pågældende måned.
Hvis vi konstaterer, at en udgivers konto overtræder vores vilkår og betingelser eller vores politikker, kan vi til enhver tid vælge at tilbageholde betaling (fra og med den dato, hvor Google indleder undersøgelsen af potentielle overtrædelser), fratrække indtjening på udgiverens konto og/eller refundere annoncører beløb for klik, der er foretaget på udgiverens website eller resultatsiden for AdSense til søgning. Hvis en udgiver overskrider fristen for en indbetaling til Google i forbindelse med Google Ads-programmet, forbeholder vi os desuden retten til at tilbageholde betaling, indtil alle udestående indbetalinger er foretaget. Du kan finde en komplet beskrivelse af betalingsbetingelserne under vilkår og betingelser for AdSense.