Käytännöt

Mainostajia koskevat säännöt ja käytännöt

AdMobissa teemme mielellämme yhteistyötä kanssasi kaikissa mobiilimainontatarpeissasi.

Nämä säännöt muodostavat AdMobin yleiset mainontastandardit, eivätkä ne ole tarkoitettu kaiken kattaviksi säännöiksi. AdMob tarkistaa sisäisesti kolmannen osapuolen mainonnan. Alla ilmoitettujen sääntöjen noudattaminen ei takaa, että AdMob hyväksyy mainontasisällön, eikä se välttämättä riitä täyttämään sovellettavien lakien kaikkia ehtoja. Jokaisen mainostajan tulee hankkia juridisia neuvoja ennen mainosten sijoittamista sen varmistamiseksi, että mainoksissa noudatetaan kaikkia sovellettavia lakeja.

Mainosten tulee ohjata käyttäjät sivustoille, jotka on muotoiltu näkymään mobiililaitteen näytössä. Mainosverkostomme on kohdistettu mobiililaitteisiin ja sivustoihin, jotka on muotoiltu mobiiliselaimille.

Sovelluksen mainos

AdMobin sovellusten mainontaominaisuuksia käyttävien julkaisijoiden on varmistettava, että näiden ominaisuuksien kautta näytetyt mainokset ovat Google Ads -mainostuskäytäntöjen mukaisia.

Exchange-mainokset ja oman yrityksen mainokset

Exchange-mainosten tai oman yrityksen mainosten työkalulla luotujen mainosten on noudatettava AdMobin sisältökäytäntöjä.

Varausmainokset

AdMobin varausmainosten on noudatettava seuraavia Google Ads -mainostuskäytäntöjä:

AdMobin varausmainosten, joissa käytetään räätälöityä mainontaa, on noudatettava myös seuraavia Google Adsin räätälöityä mainontaa koskevia käytäntöjä: