Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

GDPR-viestit

Eurooppalaisia asetuksia koskevat viestit – ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos käytät Googlen suostumusten ylläpitotyökalua mutta sovelluksessasi ei näy viestejä Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, voit yrittää ratkaista viestien käyttöönotto‑ongelmat seuraamalla näitä ohjeita.

Google UMP SDK

• Varmista, että olet ottanut UMP SDK:n oikein käyttöön sovelluksessasi (ks. Android- ja iOS-ohjeet). Voit myös katsoa ohjevideon tai tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin (Android, iOS).
  • Tarkista, että suostumus kerätään ennen mainosten pyytämistä. Mainospyynnöt, jotka lähetetään, ennen kuin käyttäjä on tehnyt suostumusvalinnan, eivät sisällä TC-merkkijonoa. Voit yksinkertaistaa suostumuksen odottamisprosessia käyttämällä SDK:n canRequestAds-metodia (Android- ja iOS-ohjeet).

Mainosyksiköihin perustuva toteutus

• Mainosyksiköihin perustuvaa toteutusta käyttävät viestit voivat näkyä vain sovelluksenavaus- tai välimainosyksikössä. Jos sovelluksessasi ei käytetä näitä mainosmuotoja, et voi käyttää mainosyksiköihin perustuvaa toteutusta. Jos pyydät näitä mainosmuotoja vasta käyttökulun loppuvaiheessa ja pyydät muita mainosmuotoja aiemmin, mainosyksiköihin perustuva toteutus ei välttämättä sovellu sinulle ja sinun kannattaa sen sijaan ottaa käyttöön UMP SDK tai jokin muu Googlen sertifioima CMP.
  • Sovelluksessasi on käytettävä Google Mobile Ads SDK:n uusinta versiota: 22.5.0 tai uudempi Androidilla ja 10.8.0 tai uudempi iOS:llä. Voit tarkistaa nämä tiedot AdMob-tilisi GMA SDK ‐raportointiulottuvuuden avulla.
  • Mainosyksiköihin perustuva toteutus toimii parhaiten julkaisijoilla, jotka käyttävät AdMobia välitysalustanaan. Muiden julkaisijoiden on otettava käyttöön UMP SDK tai jokin muu Googlen sertifioima CMP.