Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Tilbageholdelse af betaling, fordi du ikke har bekræftet dine personlige oplysninger

I nogle få tilfælde kontakter vi dig for at bede dig om personlige oplysninger. Vores AdSense-betalingsteam kan f.eks. bede dig om at indsende visse oplysninger, for at vi kan bekræfte din identitet. Når dette sker, foretages der en midlertidig tilbageholdelse af betaling på din AdSense-konto, indtil du har bekræftet disse oplysninger.

Hvordan ved jeg, om jeg er berørt af dette?

Hvis du er berørt af denne type tilbageholdelse af betaling, sker der følgende:

• Vi sender en mail til den mailadresse, som du har angivet i afsnittet "Betalinger > Indstillinger" på din AdSense-konto. Denne e-mail kommer fra betalingsteamet og sendes fra et Google-mailalias. I denne e-mail beder vi dig om visse personlige oplysninger.
  • Du kan se en rød underretning på din AdSense-konto, om at der er en tilbageholdelse af betaling på din konto.
  • På siden "Transaktioner" kan du se, at der er udstedt en betaling til dig, men at der også er en tilbageholdelse af betaling på din konto.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg er berørt af dette? Hvordan slipper jeg af med denne tilbageholdelse af betaling?
Hvis du ikke modtager en mail fra Googles betalingsteam via et Google-mailalias, behøver du ikke at gøre noget. Hvis du ser den røde notifikation om tilbageholdelse af betaling på din konto uden at have modtaget en mail fra Googles betalingsteam, skal du kontakte os via knappen i notifikationen.

Hvis du modtager en e-mail fra Googles betalingsteam via en Google-mailadresse, hvori du bliver bedt om at bekræfte dine personlige oplysninger, skal du gøre følgende:

1. Svare direkte på e-mailen.
  2. Angiv alle de nødvendige oplysninger. I visse tilfælde skal du indsende en kopi af dine dokumenter.

Svar på e-mailen med de nødvendige oplysninger inden for fem hverdage. Bemærk, at du ikke kan modtage nogen betalinger, før du sender disse oplysninger.

Hvorfor beder I mig om disse oplysninger?
Nogle gange kræver Googles bank (eller en formidlerbank), at de personlige oplysninger skal bekræftes, for at de kan gennemføre udbetalingsprocessen for AdSense. Google gemmer ikke oplysninger om udgivere, f.eks. fødselsdato, nationalitet m.m., så når en bank har brug for at bekræfte disse oplysninger inden behandlingen af en betaling, kontakter vi dig.

Bemærk, at det ikke er alle udgivere, som er berørt af denne type tilbageholdelse af betaling. Denne proces er mest almindelig i lande, hvor bedrageri forekommer ofte.

Hvilke oplysninger beder I mig om?
Vi kan bede dig om at bekræfte en eller flere af følgende oplysninger:
  • Din fødselsdato
  • Det land, hvor du er født
  • Det fulde navn på den betalingsmodtager, der er angivet på din konto
  • Din adresse
  • Din nationalitet
  • Dit pasnummer
  • Dit nationale id (CPR-nummer)

Vi kan bede dig om en kopi af et eller flere af følgende dokumenter:

• Dit pas eller et andet identifikationsdokument, der er udstedt af offentlige myndigheder
  • Et bevis på en adresse (f.eks. en regning fra et forsyningsselskab eller et kontoudtog)
Hvad sker der, efter at jeg har leveret mine personlige oplysninger?
Når du har leveret de nødvendige oplysninger, og de er blevet bekræftet, gennemfører den bank, som har bedt om oplysningerne, betalingsprocessen, og tilbageholdelsen af betaling fjernes fra din konto.
Bliver mine personlige oplysninger delt med nogen?
Vær opmærksom på, at de oplysninger, som du indsender til os, sandsynligvis bliver delt med en tredjepart (vores bank eller formidlingsbank), for at de kan gennemføre betalingsprocessen. Når du svarer på vores e-mail med de nødvendige oplysninger, accepterer og godkender du, at oplysningerne muligvis deles med tredjepart (vores bank eller formidlingsbank). Få flere oplysninger om vores politikker til beskyttelse af personlige oplysninger i Googles privatlivspolitik.
Husk!
  • Vores mail sendes altid fra en officiel Google-e-mailadresse. Eksempel: account-compliance@google.com. Den kommer ikke fra en mailadresse som f.eks. paymentsgoogle@gmail.com.
  • Vi beder aldrig om dine bankkontooplysninger, så vær opmærksom på. at der kan være tale om mailsvindel, hvis du bliver bedt om dette.