Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Vi præsenterer det nye Politikcenter

Se screenshots af dine politikrelaterede problemer

Du kan se screenshots af politikproblemet i Politikcenter, så du nemmere kan finde ud af, hvad du skal løse, når du har et politikrelateret problem. Disse screenshots bruges til at vise dig specifikke eksempler på politikrelaterede problemer, der er registreret på dine apps, for at gøre det nemmere for dig at finde frem til og løse problemerne.

I øjeblikket er det kun nogle politikrelaterede problemer, der er kvalificerede til screenshots.

Sådan kan du se screenshots

Sådan finder du ud af, om et problem i dit Politikcenter har screenshots:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Politikcenter på sidebjælken.
  3. Klik på Løs problemet i kolonnen "Handling" for den app, hvor problemet forekommer. Dette fører dig til siden "Oplysninger om problemet", hvor du kan se kolonnen "Screenshots", hvis der er findes screenshots for dit problem.
  4. Klik på Vælg billede i kolonnen "Screenshots" for at se et screenshot.

Bemærk! Det er ikke nødvendigvis alle problemer, der vises på disse screenshots, så tjek alle dine apps for at sikre dig, at vores politikker overholdes. Det er heller ikke alle politikrelaterede problemer, der har et tilknyttet screenshot.

Understanding policy issues with screenshots