På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Kontrollera att din betalningsadress är giltig

Du måste ange en giltig betalningsadress för att slutföra adressverifieringen. I den här artikeln hittar du mer information om vad som är en giltig betalningsadress samt landsspecifika tips på hur du anger en giltig adress.

Vad är en giltig betalningsadress?

En giltig betalningsadress är en adress som kan ta emot internationell standardpost.

Landsspecifika tips för adresser

Nedan finns tips om vad som är en giltig betalningsadress i ditt land

Se till att ange Postnummer, Xiao Qu-namn, Byggnadsnummer, Våningsnummer och Enhetsnummer på adressen till Kina.

Fyll inte i Hongkong-adressen i ditt konto registrerat i Kina.

Se till att du anger områdesnamn, distriktsnamn, byggnadsnummer, våningsnummer och enhetsnummer för Hongkong-adressen.

Fyll inte i adressen i Kinas fastland i ditt konto registrerat i Hongkong.

Se till att du anger postnumret i din betalningsadress för leverans av brev i Indonesien.

Se till att du anger det sjusiffriga japanska postnumret i din betalningsadress för brevleverans.

Se till att du anger betalningsadressen med ett sexsiffrigt postnummer i Singapore på engelska.

Se till att du anger det sjusiffriga indiska postnumret i betalningsadressen för brevleverans.

Se till att du inkluderar det femsiffriga pakistanska postnumret och anger ditt telefonnummer i betalningsadressen för brevleverans.

Se till att du anger ett giltigt postnummer i Förenade kungariket i betalningsadressen för brevleverans.

Se till att din betalningsadress är en CASS-verifierad adress (Coding Accuracy Support System) och att den innehåller ord och delstatsnamn samt ett giltigt postnummer.

Se till att du anger ett åttasiffrigt brasilianskt postnummer i din betalningsadress

Se till att du anger det femsiffriga vietnamesiska postnumret i betalningsadressen för brevleverans.

Se till att du har med det femsiffriga mexikanska postnumret, grannskapets namn, hus- eller byggnadsnamn, våningsnummer och lägenhetsnummer i adressuppgifterna.

Se till att din betalningsadress är skriven på det lokala officiella språket och att den innehåller all information som behövs för internationell standardpost.

Välj faktureringsland för att visa rätt information för betalningsadress för brevleverans.

Kontrollera rekommenderade adressexempel

Du kan även titta på de rekommenderade adressexemplen från Universal Postal Unions postadresssystem. Välj det engelska namnet på ditt land i rullgardinsmenyn och klicka på Ladda ned om du vill få adressmallen som PDF-fil.