Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Zorg dat uw betalingsadres geldig is

U moet een geldig betalingsadres invoeren om de adresverificatie af te ronden. In dit artikel vindt u meer informatie over wat een geldig betalingsadres is en landspecifieke tips om een geldig adres te verstrekken.

Wat is een geldig betalingsadres?

Een geldig betalingsadres is een adres waarop internationale standaardpost kan worden ontvangen.

Landspecifieke tips voor adressen

Hieronder vindt u tips over wat een geldig betalingsadres is in uw land

Zorg ervoor dat u de postcode, de naam Xiao Qu, het gebouwnummer, het etagenummer en het eenheidsnummer opneemt in uw adres op het vasteland van China.

Neem het adres in Hongkong niet op in uw account dat is geregistreerd in China.

Zorg ervoor dat u de naam van het gebied, de naam van het district, het gebouwnummer, het verdiepingsnummer en het eenheidsnummer opneemt voor uw adres in Hongkong.

Neem het adres op het vasteland van China niet op in uw account dat is geregistreerd in Hongkong.

Zorg dat u de postcode van uw Indonesische betalingsadres voor briefbezorging opgeeft.

Zorg ervoor dat u de 7-cijferige Japanse postcode in uw betalingsadres voor briefbezorging opgeeft.

Zorg dat u het betalingsadres met een 6-cijferige Singaporese postcode opgeeft.

Zorg dat u de 7-cijferige Indiase postcode op uw betalingsadres voor briefbezorging opgeeft.

Zorg dat u de 5-cijferige Pakistaanse postcode opneemt in uw betalingsadres voor briefbezorging.

De post wordt bezorgd door het lokale postkantoor 'Pakistan Post'. U kunt contact opnemen met een lokaal postkantoor als u al meer dan 3 weken wacht.

Zorg dat u een geldige postcode voor het Verenigd Koninkrijk voor briefbezorging opgeeft.

Zorg dat uw betalingsadres een geverifieerd adres in het CASS-systeem (Coding Accuracy Support System) is en dat het een plaats- en staatsnaam bevat, plus een geldige postcode.

Zorg dat u een Braziliaanse postcode van 8 cijfers in uw betalingsadres opneemt

Zorg ervoor dat u een 5-cijferige Mexicaanse postcode, een naam van de buurt, een huis- of gebouwnaam, een verdiepingsnummer en een unitnummer in uw adresgegevens opneemt.

Zorg ervoor dat uw betalingsadres in de officiële lokale taal is geschreven en dat deze alle benodigde gegevens bevat zodat internationale standaardpost kan worden ontvangen.

Selecteer uw factureringsland om de juiste betalingsgegevens voor brieflevering te bekijken.

Voorbeelden van aanbevolen adressen bekijken

U kunt ook de aanbevolen adresvoorbeelden van het postadressysteem van Universal Postal Union bekijken. Selecteer de Engelse naam van uw county in het dropdownmenu en klik op Downloaden om de pdf met het adressjabloon te krijgen.