Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Maksuosoitteen hyväksyttävyyden varmistaminen

Sinun tulee ilmoittaa hyväksyttävä maksuosoite, jotta osoite voidaan todentaa. Tässä artikkelissa on lisätietoa siitä, millainen on hyväksyttävä maksuosoite. Lisäksi artikkeli sisältää maakohtaisia vinkkejä hyväksyttävän osoitteen lisäämiseen.

Millainen on hyväksyttävä maksuosoite?

Hyväksyttävä maksuosoite on sellainen, johon voi lähettää kansainvälistä postia.

Osoitteisiin liittyviä maakohtaisia vinkkejä

Alta löydät vinkkejä siihen, millainen on hyväksyttävä maksuosoite omassa maassasi.

Jos osoite on Manner-Kiinassa, lisää seuraavat tiedot: "Postal code" (Postinumero), "Xiao Qu Name" (Xiao Qu ‑alueen nimi), "Building number" (Rakennuksen numero), "Floor number" (Kerrosnumero) ja "Unit Number" (Asunnon numero).

Jos tilisi on rekisteröity Kiinassa, älä täytä Hongkongin osoitetietoja.

Jos osoite on Hongkongissa, lisää seuraavat tiedot: "Area name" (Alueen nimi), "District name" (Piirin nimi), "Building number" (Rakennuksen numero), "Floor number" (Kerrosnumero) ja "Unit Number" (Asunnon numero).

Jos tilisi on rekisteröity Hongkongissa, älä täytä Manner-Kiinan osoitetietoja.

Jos maksuosoitteesi on Indonesiassa, lisää postinumero kirjeiden toimitusta varten.

Jos maksuosoitteesi on Japanissa, lisää seitsennumeroinen postinumero kirjeiden toimitusta varten.

Jos maksuosoitteesi on Singaporessa, lisää kuusinumeroisen postinumeron sisältävä maksuosoite englanniksi.

Jos maksuosoitteesi on Intiassa, lisää seitsennumeroinen postinumero kirjeiden toimitusta varten.

Jos maksuosoitteesi on Pakistanissa, lisää viisinumeroinen postinumero kirjeiden toimitusta varten.

Jos et ole vastaanottanut lähetystäsi kolmen viikon kuluessa, ota yhteyttä paikalliseen Pakistan Post ‑postitoimistoon.

Jos maksuosoitteesi on Yhdistyneessä kuningaskunnassa, lisää hyväksyttävä postinumero kirjeiden toimitusta varten.

Varmista, että maksuosoitteesi on Coding Accuracy Support System (CASS) ‑ohjelman todentama osoite, joka sisältää kaupungin ja osavaltion nimen sekä hyväksyttävän postinumeron.

Jos maksuosoitteesi on Brasiliassa, lisää kahdeksannumeroinen postinumero.

Jos osoite on Meksikossa, lisää viisinumeroinen postinumero sekä seuraavat tiedot: "Neighborhood name" (Kaupunginosan nimi), "House number or building name" (Talon tai rakennuksen nimi), "Floor number" (Kerrosnumero) ja "Unit number" (Asunnon numero).

Varmista, että maksuosoite on virallisella paikallisella kielellä ja sisältää kaikki tarvittavat tiedot, jotta siihen voidaan lähettää kansainvälistä postia.

Valitse laskutusmaa, jotta näet oikeat maksuosoitetiedot kirjeiden lähetystä varten.

Suositusten mukaiset esimerkkiosoitteet

Voit myös tutustua Maailman postiliiton Postal Addressing Systems ‑suositusten mukaisiin esimerkkiosoitteisiin. Valitse maasi englanninkielinen nimi avattavasta valikosta ja klikkaa Download (Lataa), niin näet osoitemalleja sisältävän PDF-tiedoston.