Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Sørg for, at din betalingsadresse er gyldig

Du skal angive en gyldig betalingsadresse for at fuldføre verificeringen af adressen. Denne artikel indeholder yderligere oplysninger om, hvad en gyldig betalingsadresse er, samt landespecifikke tips til angivelse af en gyldig adresse.

Hvad er en gyldig betalingsadresse?

En gyldig betalingsadresse er en adresse, der kan modtage almindelig post fra udlandet.

Landespecifikke tips til adresser

Nedenfor kan du se tips til, hvad der er en gyldig betalingsadresse i dit land

Sørg for at angive "Postnummer", "Xiao Qu-navn", "Bygningsnummer", "Etagenummer" og "Enhedsnummer" i adressen i Kina (fastlandet).

Undlad at angive en adresse i Hongkong for en konto, som er registreret i Kina.

Sørg for at medtage "Områdenavn", "Distriktsnavn", "Bygningsnummer", "Etagenummer" og "Enhedsnummer" i Hongkong-adressen.

Undlad at angive en adresse i Kina (fastlandet) for en konto, som er registreret i Hongkong.

Sørg for at angive "postnummeret" i din indonesiske betalingsadresse, så du kan modtage breve.

Sørg for at angive det 7-cifrede japanske postnummer i din betalingsadresse, så du kan modtage breve.

Sørg for at angive betalingsadressen med et 6-cifret postnummer for Singapore (på engelsk).

Sørg for at angive det 7-cifrede indiske postnummer i din betalingsadresse, så du kan modtage breve.

Sørg for at angive det 5-cifrede pakistanske postnummer i din betalingsadresse, så du kan modtage breve.

Posten leveres af det lokale posthus "Pakistan Post". Kontakt dit lokale postvæsen, hvis du har ventet i mere end 3 uger.

Sørg for at angive et gyldigt britisk postnummer i din betalingsadresse, så du kan modtage breve.

Sørg for, at din betalingsadresse er en CASS-verificeret adresse, at den indeholder en by og et statsnavn, samt et gyldigt postnummer.

Sørg for at angive et 8-cifret brasiliansk postnummer i din betalingsadresse

Sørg for at angive et 5-cifret mexicansk postnummer, "navn på nabolag", "husnummer eller bygningsnavn", "etagenummer" og "enhedsnummer" i dine adresseoplysninger.

Sørg for, at din betalingsadresse er skrevet på det lokale officielle sprog og indeholder alle de oplysninger, der er nødvendige for, at du kan modtage almindelig post fra udlandet.

Vælg dit faktureringsland for at se de korrekte betalingsadresseoplysninger, så du kan modtage breve.

Tjek anbefalede adresseeksempler

Du kan også se de anbefalede adresseeksempler fra Universal Postal Union Postal Addressing Systems. Vælg det engelske navn på dit amt i rullemenuen, og klik på Download for at hente PDF-filen med adresseskabelonen.