Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Een vervangende pincode aanvragen

Als u uw pincode na 3 weken nog steeds niet heeft, kunt u een vervangende pincode aanvragen.

Stap 1. Zorg dat er standaardpost kan worden bezorgd op uw betalingsadres

Hieronder staan enkele tips om te checken of u uw pincode per post kunt krijgen. Indien nodig kunt u uw betalingsadres wijzigen.

• Check of uw adresgegevens overeenkomen met het land/gebied dat u heeft geselecteerd toen u zich aanmeldde voor AdMob. Gebruik geen adres in een ander land/gebied dan het land/gebied van uw account.
  • Check of de lokale postdienst standaardpost kan bezorgen op uw adres.
  • U kunt uw betalingsadres het best opgeven in de tekens van de lokale taal.
  • Check bij uw postbedrijf of postkantoor of uw post niet naar een ander adres wordt doorgestuurd.

Stap 2. Een vervangende pincode aanvragen

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik op het tabblad Verificatie.
  4. Klik op Pincode opnieuw versturen.

We sturen een nieuwe pincode naar uw betalingsadres.

Opmerkingen:
  • Als u de oorspronkelijke pincode het eerst krijgt, kunt u deze gebruiken. De vervangende pincode is namelijk identiek aan het origineel.
  • U kunt 3 weken nadat de laatste is gestuurd, een vervangende pincode aanvragen. De knop Pincode opnieuw sturen is vanaf die datum pas beschikbaar.
  • U kunt maximaal 3 keer een vervangende pincode aanvragen. Als u de 4e vervangende pincode heeft aangevraagd en u deze na 3 weken nog steeds niet heeft gekregen, gaat u naar onze probleemoplosser voor pincodes.

Veelgestelde vragen

Kunt u een pincode naar mijn nieuwe adres sturen?
Als uw adres een fout bevat of als u bent verhuisd, volgt u de instructies om het betalingsadres in uw account te wijzigen.

Nadat u uw adres heeft gewijzigd, kunt u een vervangende pincode aanvragen. Deze wordt dan naar uw nieuwe adres gestuurd. U kunt pas 3 weken nadat de laatste pincode is gestuurd, een vervangende pincode aanvragen. Ga naar het tabblad Verificatie om de datum te checken waarop de pincode de laatste keer is gestuurd.

Kan ik de oude pincode nog gebruiken nadat ik een vervangende pincode heb aangevraagd?
Ja. Alle vervangende pincodes die worden verstrekt voor uw account, zijn identiek aan het origineel. U kunt elke pincode opgeven die u krijgt, ongeacht welke het eerst aankomt.