Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Korvaavan PIN-koodin pyytäminen

Jos et ole saanut PIN‑koodiasi kolmen viikon kuluessa, voit pyytää korvaavaa PIN‑koodia.

Vaihe 1: Varmista, että maksuosoitteeseesi voi lähettää postia

Alla on vinkkejä siihen, miten voit tarkistaa, että PIN-koodi voidaan lähettää sinulle postissa. Voit tarvittaessa muuttaa maksuosoitettasi.

• Tarkista, että osoitetiedoissasi on sama maa/alue, jonka valitsit AdMob-tilin luomisen yhteydessä. Osoitteesi maa/alue ei saa poiketa tililläsi olevasta maasta/alueesta.
  • Varmista, että osoitteeseesi voi lähettää postia paikallisen postipalvelun kautta.
  • Maksuosoitteessa on suositeltavaa käyttää paikallisen kielen merkkejä.
  • Varmista paikalliselta postipalveluntarjoajalta tai postitoimistolta, että postiasi ole ohjattu toiseen osoitteeseen.

Vaihe 2: Pyydä korvaavaa PIN-koodia

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa sivupalkista Maksut.
  3. Klikkaa Todennus-välilehteä.
  4. Klikkaa Lähetä PIN-koodi uudelleen.

Lähetämme uuden PIN‑koodin maksuosoitteeseesi.

Hyvä huomata:
  • Jos alkuperäinen PIN‑koodisi saapuu ensin, voit käyttää sitä. Korvaava koodi on alkuperäisen kopio.
  • Voit pyytää korvaavaa PIN-koodia sitten, kun edellisen PIN-koodin lähettämisestä on kulunut kolme viikkoa. Lähetä PIN-koodi uudelleen ‑painike ei ole käytettävissä ennen sitä.
  • Voit pyytää korvaavaa PIN-koodia enintään kolme kertaa. Jos olet pyytänyt korvaavaa PIN-koodia neljä kertaa etkä ole saanut sitä kolmen viikon kuluessa, käytä PIN-ongelmanratkaisua.

Usein kysyttyä

Voinko tilata PIN-koodin uuteen osoitteeseeni?
Jos osoitteessasi on virhe tai olet muuttanut, muuta tilisi maksuosoitetta.

Päivitettyäsi osoitteen voit tilata sinne PIN‑koodin kopion. Voit pyytää PIN-koodin kopiota sitten, kun edellisen PIN-koodin lähettämisestä on kulunut kolme viikkoa. Voit tarkistaa edellisen PIN-koodin lähetysajankohdan Todennus-välilehdeltä.

Voinko käyttää vanhaa PIN‑koodia pyydettyäni korvaavaa PIN-koodia?
Kyllä. Kaikki korvaavat PIN-koodit ovat kopioita alkuperäisestä. Voit käyttää kaikkia saamiasi PIN-koodeja riippumatta siitä, mikä saapuu ensiksi.