På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Appar

Ta bort länken till din app från appbutiker

Nu kan du ta bort länken till din app från en appbutik genom att rensa appbutiksuppgifterna. Detta kan vara användbart om du har länkat appen på fel sätt eller inte längre vill att den ska vara kopplad till ditt konto. Genom att rensa appbutiksuppgifterna från en app kan du dessutom återanvända appens paketnamn eller butiks-id i en annan app.

Obs! Appar måste vara länkade till en appbutik som stöds för att kunna visa annonser. Efter att du har rensat appbutiksuppgifterna begränsas annonsvisningen av AdMob.

Rensa appbutiksuppgifterna

När du rensar appbutiksuppgifterna tas länken till appen bort från eventuella tidigare länkade appbutiker. Om du sparar appen utan att länka den till en butik som stöds begränsas annonsvisningen av AdMob.

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Appar i sidofältet.
  3. Klicka på namnet på den app som du vill ta bort länken från.
  4. Klicka på Appinställningar
  5. Klicka på Redigera i avsnittet Uppgifter om appbutiken.
  6. Klicka på Rensa butiksinformation
  7. Klicka på Spara

När länken till appen tas bort påverkas annonsvisningen. Om appen nyligen har genererat annonsförfrågningar visas den även på sidan Appar att bekräfta.

Nästa steg

Om du inte längre vill använda appen i AdMob behöver du inte göra något mer. För att starta om annonsvisningen i appen måste du länka appen till en appbutik som stöds igen.

Om appen visas på sidan Appar att bekräfta och du inte längre vill att den ska vara kopplad till ditt konto kan du klicka på Inte min app

Om du vill återanvända appens paketnamn eller butiks-id i en annan app som du har ställt in i AdMob kan du läsa om hur du ändrar ett paketnamn eller butiks-id.