Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

App-extensie

Uw app ontkoppelen van appstores

U kunt uw app nu ontkoppelen van een appstore door de appstore-gegevens te wissen. Dat kan van pas komen als u de app onjuist heeft gekoppeld of als u de app niet meer aan uw account wilt koppelen. Als u de appstore-gegevens van een app wist, kunt u de pakketnaam of store-ID ook opnieuw gebruiken in een andere app.

Opmerking: Apps moeten zijn gekoppeld aan een ondersteunde appstore om advertenties te kunnen tonen. Nadat u de gegevens van uw appstore heeft gewist, beperkt AdMob de advertentieweergave.

Stappen om de appstore-gegevens van uw app te wissen

Als u de appstore-gegevens van uw app wist, koppelt u de app los van alle eerder gekoppelde appstores. Als u uw app opslaat zonder die aan een ondersteunde store te koppelen, beperkt AdMob uw advertentieweergave.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op de naam van de app die u wilt ontkoppelen.
  4. Klik op App-instellingen.
  5. Klik in het gedeelte Gegevens van appstore op Bewerken.
  6. Klik op Gegevens van store wissen.
  7. Klik op Opslaan.

Een app ontkoppelen heeft gevolgen voor de advertentieweergave. Als u deze app onlangs advertentieverzoeken heeft opgeleverd, staat die app ook op de pagina Apps om te bevestigen.

Volgende stappen

Als u deze app niet meer wilt gebruiken in AdMob, hoeft u verder niets te doen. Als u de advertentieweergave in deze app opnieuw wilt starten, koppelt u uw app opnieuw aan een ondersteunde appstore.

Als deze app op de pagina Apps om te bevestigen staat en u die niet meer aan uw account wilt koppelen, klikt u op Niet mijn app.

Als u de pakketnaam of store-ID van de app opnieuw wilt gebruiken in een andere app die u in AdMob heeft ingesteld, kunt u informatie doornemen over hoe u een pakketnaam of store-ID wijzigt.