Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

Sovelluksen linkityksen poistaminen sovelluskaupoista

Voit poistaa sovelluksesi kaiksta sovelluskaupoista poistamalla sovelluskaupan tiedot. Tästä voi olla hyötyä, jos linkitit sovelluksesi virheellisesti tai jos et enää halua sovelluksen liittyvän tiliisi. Kun poistat sovelluksesta sovelluskaupan tiedot, voit käyttää sovelluksen paketin nimeä tai kaupan tunnusta uudelleen toisessa sovelluksessa.

Huom. Sovellusten on oltava linkitettyinä tuettuun sovelluskauppaan, jotta mainoksia voidaan näyttää. Kun poistat sovelluskaupan tiedot, AdMob rajoittaa mainosten näyttöä.

Ohjeet sovelluksen kaupan tietojen poistamiseen

Kun poistat sovelluskaupan tiedot, sovelluksen linkitys poistetaan kaikista sovelluskaupoista, joihin se oli aiemmin linkitetty. Jos tallennat sovelluksen linkittämättä sitä tuettuun sovelluskauppaan, AdMob rajoittaa mainosten näyttöä.

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Klikkaa sen sovelluksen nimeä, jonka linkityksen haluat poistaa.
  4. Klikkaa Sovellusasetukset.
  5. Klikkaa Sovelluskaupan tiedot ‐kohdasta Muuta.
  6. Klikkaa Tyhjennä kaupan tiedot.
  7. Klikkaa Tallenna

Kun sovelluksen linkitys poistetaan, tämä vaikuttaa mainosten näyttöön. Lisäksi sovellus näkyy vahvistettavien sovellusten sivulla, jos sovellus on äskettäin luonut mainospyyntöjä.

Seuraavat vaiheet

Jos et enää halua käyttää kyseistä sovellusta AdMobissa, muita toimenpiteitä ei tarvita. Jos haluat aloittaa uudelleen mainosten näytön sovelluksessa, linkitä sovelluksesi uudelleen tuettuun sovelluskauppaan

Jos sovellus näkyy vahvistettavien sovellusten sivulla etkä halua enää sovelluksen liittyvän tiliisi, klikkaa Ei minun sovellukseni

Jos haluat käyttää sovelluksen paketin nimen tai kaupan tunnuksen uudelleen toiselle AdMobissa käyttöön ottamallesi sovellukselle, katso, miten voit muuttaa paketin nimen tai kaupan tunnuksen.