Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Apper

Attribution Reporting API (Android) og AdMob

Hva er Attribution Reporting API?

Hensikten med Privacy Sandbox-initiativet er å utvikle teknologier som både ivaretar folks personvern på nettet og gir bedrifter og utviklere verktøyene de trenger for å bygge opp lønnsomme digitale bedrifter, slik at nettet er åpent og tilgjengelig for oss alle. Privacy Sandbox er et prosjekt i utviklingsfasen som omsetter ideer fra hele bransjen i nye forslag som testes, kommenteres og gjentas.

Et av Privacy Sandbox-forslagene som testes i Android, kalles Attribution Reporting API. I dag er det vanlig at mobilattribusjon og løsninger for måling bruker identifikatorer som identifiserer brukere på flere enheter, deriblant annonserings-ID-er. Hensikten med Attribution Reporting API er å gi brukerne bedre personvern ved å fjerne slike identifikatorer og støtte viktige bruksmønstre for attribusjon og konverteringsmåling på nettet og i ulike apper.

Slik skal AdMob støtte Attribution Reporting API

Når brukerhendelser som klikk eller visninger blir registrert, matcher Google Mobile Ads SDK dem med annonsørdefinerte utløsere og sender rapporter som kan samles på hendelsesnivå, via Attribution Reporting API. Attribution Reporting API blir automatisk slått på for publisister som bruker Google Mobile Ads SDK 22.4.0 eller nyere.

I fjerde kvartal 2023 startet AdMob innledende testing av Attribution Reporting API globalt for annonseforespørsler knyttet til en liten prosentandel av trafikken. Hensikten med denne innledende testingen er å sjekke at systemene våre fungerer som de skal. Vi forventer ingen innvirkning på publisisters inntekter eller resultater.

Publisistkontroller for Attribution Reporting API

Vi jobber fremdeles med AdMob-produktplanene, og vi vil gjerne ha tilbakemelding fra publisister om hvilke typer kontroller som kan være nyttige. I mellomtiden kan publisister velge bort Attribution Reporting API.

Slik velger du bort Attribution Reporting API

Hvis du vil velge bort AdMob-testingen av Attribution Reporting API i Android, kan du lese gjennom veiledningen fra Android om hvordan du unngår at tillatelser slås sammen.