Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Attribution Reporting API (Android) og AdMob

Hvad er Attribution Reporting API?

Initiativet Privacy Sandbox har til formål at skabe teknologier, der både beskytter brugernes privatliv online og giver virksomheder og udviklere værktøjer til at skabe succesfulde digitale virksomheder, så nettet kan forblive åbent og tilgængeligt for alle. Privacy Sandbox udvikler sig hele tiden og kombinerer idéer fra hele branchen i nye forslag, der testes, kommenteres og følges op på.

Et af de Privacy Sandbox-forslag, der testes i Android, kaldes Attribution Reporting API. I dag er det almindeligt, at mobiltilskrivnings- og måleløsninger benytter bruger-id'er fra tredjeparter, f.eks. annoncerings-id. Attribution Reporting API er udviklet til at beskytte privatliv for brugere ved at fjerne afhængighed af bruger-id'er fra tredjeparter og understøtte vigtige eksempler på brug af tilskrivning og konverteringsmåling på nettet og i apps.

Sådan planlægger AdMob at understøtte Attribution Reporting API

Når det er tilgængeligt, matcher GMA SDK brugerhændelser som klik eller visninger med annoncørdefinerede triggers og sender derefter rapporter, der kan samles, på hændelsesniveau via Attribution Reporting API. Attribution Reporting API aktiveres automatisk for udgivere på GMA SDK 22.4.0 eller nyere.

I 4. kvartal 2023 påbegyndte AdMob indledende tests for Attribution Reporting API globalt på annonceanmodninger for en lille procentdel af trafikken. Denne indledende testfase har til formål at validere, at vores systemer fungerer efter hensigten. Vi forventer ikke, at dette påvirker udgivernes omsætning eller effektivitet.

Udgiverkontrol af Attribution Reporting API

Vi arbejder stadig på AdMob-produktplanerne og modtager gerne feedback fra udgiverne om de typer af styringselementer, der kan være nyttige. I mellemtiden kan udgivere fravælge Attribution Reporting API.

Fravalg af Attribution Reporting API

Hvis du vil fravælge AdMob-testen af Androids Attribution Reporting API, kan du se, hvordan du forhindrer fletning af tilladelser, i vejledningen til Android.