Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Apper

Privacy Sandbox-initiativet og AdMob for Android

Hensikten med Privacy Sandbox-initiativet er å utvikle teknologier som både ivaretar folks personvern på nettet og gir bedrifter og utviklere verktøyene de trenger for å bygge opp lønnsomme digitale virksomheter, slik at apper og nettet er åpent og tilgjengelig for alle. Privacy Sandbox er et løpende initiativ som tar med ideer fra hele bransjen i nye forslag som testes ut, diskuteres og videreutvikles.

Privacy Sandbox på Android styrker personvernet og byr samtidig på verktøyene apputviklere trenger for å støtte og utvikle bedriftene sine. Initiativet introduserer nye løsninger som fungerer uten identifikatorer for flere apper (inkludert annonserings-ID-er), og som begrenser datadelingen med tredjeparter.

Slik fungerer AdMob med Privacy Sandbox på Android

Privacy Sandbox-teknologien som ivaretar personvernet på Android, ble lansert i betaversjon i februar 2023. I september 2023 begynner AdMob å støtte to av API-ene i betaversjonen av Privacy Sandbox på Android (Topics API og Attribution Reporting API) i Google Mobile Ads SDK. Du kan lese mer om fremdriften i testingen og tilnærmingen vår i disse artiklene:

Vi fortsetter å evaluere forslagene tilknyttet Protected Audience API og SDK Runtime og legger ut oppdateringer når vi har mer informasjon.