Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käyttäjien luoman sisällön yleiskatsaus

Käyttäjien luoma sisältö

Sovelluksesi tai sivustosi käyttäjien luomalla sisällöllä tarkoitetaan sisältöä, jota käyttäjät lisäävät sovellukseesi tai sivustollesi ja joka näkyy vähintään osalle sovelluksesi tai sivustosi muista käyttäjistä. Tällainen sisältö voi olla esimerkiksi tekstiä, kommentteja, kuvia, videoita, profiileja, käyttäjänimiä, ääniä, tykkäyksiä, sydämiä tai muuta mediaa. Mainokset eivät ole käyttäjien luomaa sisältöä, ellei niissä ole sosiaalisen median palveluista upotettuja sisältöjä.

Understanding Policy: User Generated Content

Julkaisijan vastuu käyttäjien luomasta sisällöstä

Julkaisijana olet vastuussa siitä, että sivustollasi tai sovelluksessasi julkaistava käyttäjien luoma sisältö on kaikkien sovellettavien ohjelmakäytäntöjen mukaista. Käyttäessäsi AdSensea tai AdMobia sinun on siis varmistettava, että myös käyttäjien luoma sisältö kaikilla sivuilla, joilla mainoskoodisi näkyy, on sovellettavien ohjelmakäytäntöjen mukaista.

Käyttäjien luoman sisällön ja muun sisällön erot

Sivustosi tai sovelluksesi muu sisältö on todennäköisesti luotu sinun valvonnassasi ja ohjauksessasi, kun taas käyttäjien luoma sisältö on peräisin itsenäisesti toimivilta käyttäjiltä. Kaikki eivät valitettavasti käyttäydy netissä kohteliaasti ja hyvien tapojen mukaisesti. Koska käyttäjät voivat julkaista mitä tahansa, sinun on julkaisijana varmistettava, että käyttäjien julkaisema sisältö on kaikkien sovellettavien ohjelmakäytäntöjen mukaista.

Lisätietoa käyttäjien luomasta sisällöstä ja parhaita käytäntöjä

User-generated content (and building your community) | Sustainable Monetized Websites