Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Programretningslinjene for AdMob og AdSense

Vanlige spørsmål om ugyldig trafikk

Vi skjønner at du sikkert har spørsmål om ugyldig aktivitet og hvordan du kan beholde kontoens gode anseelse. Nedenfor lister vi opp de vanligste problemene publisister har:

Tips: Hvis du ikke finner svar på spørsmålet her, anbefaler vi at du prøver Google AdMob-brukerfellesskapet.

Jeg klikket utilsiktet på mine egne annonser. Påvirkes kontoen min negativt av dette?

Selv om publisister ikke har lov til å klikke på sine egne annonser, uansett årsak, forstår vi at utilsiktede klikk kan skje. Vi krever derfor ikke at du kontakter oss hver gang du klikker på annonsene dine. Du kan være trygg på at kontoen din blir riktig kreditert for alle klikk og visninger vi anser som gyldige.

Jeg har lagt merke til uvanlig klikkaktivitet i kontoen min. Hvordan kan jeg beskytte meg mot ugyldig aktivitet?

Hvis du mistenker at en besøkende på appen din kan ha forårsaket ugyldig aktivitet, foreslår vi at du ser etter mistenkelig aktivitet i appens logg og videreformidler funnene til oss. Ut fra denne informasjonen blir det enklere for oss å løse eventuelle problemer. Som det fremgår av vilkårene våre, bruker Google også skjønn for å avgjøre om det har forekommet ugyldig aktivitet.

Du kan også lese gjennom tipsene og retningslinjene våre for hvordan du sikrer god anseelse for kontoen din.

Til sist bør du vite at vi overvåker situasjonen tett, og at kontoen din krediteres riktig for alle klikkene og visningene vi anser som gyldige.

Kan jeg åpne min egen app uten å generere ugyldige visninger?

Ja, du kan åpne appen din uten at det genereres ugyldige visninger. At du åpner appen, setter ikke kontoens gode anseelse på spill. Du må imidlertid unngå å klikke på annonsene, og ikke laste inn skjermen på nytt oftere enn nødvendig. Vi tar ugyldige klikk og visninger svært alvorlig og har et eget team med eksperter, i tillegg til automatiske systemer, som rapporterer og undersøker all uvanlig aktivitet.

Jeg forventer en betydelig økning i trafikken til appen min. Må jeg rapportere det?

Vi forstår at trafikken til appen min kan øke betydelig av ulike årsaker, og at du kanskje føler at du burde gi oss beskjed om det. Det er imidlertid ingen grunn til å varsle oss om et oppsving i aktiviteten, siden vi kontinuerlig overvåker alle klikk på og visninger av Google-annonser for å forhindre misbruk av programmet. Vi skal overvåker situasjonen tett, og kontoen din krediteres riktig for alle klikkene og visningene vi anser som gyldige.

Jeg kan bare se klikk på annonsene mine i rapportene, men ingen inntekter. Hva skjer?

Kontoen din kan ha hatt klikk eller visninger som overvåkningssystemene våre anser som ugyldige. Som du kanskje vet, overvåker Google klikk på Google-annonsene for å verne om publisistenes og annonsørenes interesser og forhindre uriktig bruk av programmet. Alle annonseklikk og -visninger analyseres med teknologi som eies av Google, noe vi gjør for å avdekke ugyldig aktivitet der hensikten er å oppnå en kunstig økning av annonsørkostnader eller publisistinntekter. Klikk som overvåkningssystemet anser som ugyldige, vises i rapportene dine.

Publisister mottar ikke inntekter fra ugyldige klikk, så du kan fra tid til annen se klikk uten tilhørende inntekter. Merk deg at kontoen din krediteres på riktig måte for alle klikk vi anser som gyldige.

Kan jeg spille av videoene i annonser i appen min?

Du kan spille av videoene i annonser i appen din ved å klikke på avspillingsknappen, men slike klikk teller ikke som klikk i rapportene. Vi teller bare klikk som fører brukere til annonsørens nettsted (innbefattet visningsadressen), eller klikk på videoen mens den spilles av.