Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Waterfall-mainoslähteen käyttöönotto

Waterfall-mainoslähteiden järjestys waterfall-välityksessä perustuu käyttäjiltä saatuihin todellisiin tuhannen impression hintoihin (eCPM) tai aiempaan dataan. Voit ilmoittaa mainoslähteen eCPM-hinnan manuaalisesti tai laittaa päälle optimoinnin, jolloin AdMob voi määritellä mainoslähteen paikan waterfall-välityksessä dynaamisesti aiemman datan perusteella.

Näin otat käyttöön waterfall-mainoslähteen:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Waterfall-lähteet-välilehteä.
  4. Klikkaa Ota mainoslähde käyttöön.
  5. Valitse näkyviin tulevasta listasta mainoslähde, jonka haluat ottaa käyttöön. Lue lisää waterfall-välityksessä käytettävistä mainoslähteistä.
  6. Klikkaa Seuraava.
  7. Jos mainoslähde tukee optimointia:
    1. Lisää mainoslähteen kirjautumistiedot. Näin saat mainoslähteen raportointidatan näkyviin AdMob-raporteissasi ja mainoslähde voidaan optimoida välitysryhmässä.
    2. Valitse Valtuutus-kohdan ruutu, jotta AdMob ja Google saavat pääsyn dataan, joka liittyy mainoslähteen sisältäviin tileihisi, ja voivat hallinnoida, noutaa ja analysoida tätä dataa. Valinnalla vahvistat, että valtuutus ja pääsy dataan eivät riko mitään kolmansien osapuolten kanssa solmimiasi sopimuksia. Kun olet valtuuttanut mainoslähteen, sinua ei pyydetä tekemään sitä uudelleen.
    3. Klikkaa Tallenna.
  8. Lisää mainosyksiköiden mäppäystiedot. Jos haluat lisätä mainosyksiköiden mäppäystiedot myöhemmin, voit ohittaa tämän vaiheen klikkaamalla Ohita.

Jos haluat kutsua tätä kolmannen osapuolen mainoslähdettä useita kertoja välitysryhmässä, sinun on otettava käyttöön lisämäppäyksiä kullekin mainoslähteen esiintymälle.

9. Klikkaa Tallenna.

Mainoslähteen lisääminen välitysryhmään

Kun olet ottanut mainoslähteen käyttöön ja mäpännyt mainosyksikkösi, voit lisätä mainoslähteen välitysryhmään. Katso ohjeet uuden välitysryhmän luomiseen tai lisää mainoslähde aiemmin luotuun välitysryhmään seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Välitysryhmä-välilehdeltä sen välitysryhmän nimeä, johon haluat lisätä mainoslähteen.
  4. Klikkaa waterfall-mainoslähteiden taulukosta Lisää mainoslähde.
  5. Etsi mainoslähde näkyviin tulevasta taulukosta tai ala kirjoittaa mainoslähteen nimeä hakukenttään. Klikkaa lisättävän mainoslähteen vierestä Valitse
  6. Jos mainoslähteesi tukee optimointia, optimointivalitsin on oletuksena päällä. Jos et halua optimoida mainoslähdettä, laita optimointi pois päältä klikkaamalla valitsinta.
  7. Lisää manuaalinen todellinen tuhannen impression hinta (eCPM).
    • Jos mainoslähde optimoidaan, lisäämääsi eCPM-arvoa käytetään mainoslähteen järjestämiseen siihen asti, kunnes AdMob on kerännyt riittävästi aiempaa dataa optimointia varten. Kun mainoslähde on optimoitu, sen järjestämiseen käytetään optimoitua eCPM-hintaa.
    • Jos mainoslähdettä ei optimoida, lisäämääsi eCPM-arvoa käytetään mainoslähteen järjestämiseen waterfall-välityksessä.
  8. Klikkaa Jatka.
  9. Jos haluat ottaa uuden mäppäyksen käyttöön, valitse mainosyksikölle aiemmin luotu mäppäys tai klikkaa Lisää uusi mäppäys. Jos et ole vielä ottanut yhtään mäppäystä käyttöön, klikkaa Lisää mäppäys.
  10. Klikkaa Valmis.
  11. Klikkaa Tallenna. Välitysryhmä tallennetaan.