Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Konfigurer en vandfaldsannoncekilde

Vandfaldsannoncekilder bruger brugergenererede eCPM'er eller historiske data til at bestemme rækkefølgen i formidlingsvandfaldet. Du kan vælge at angive eCPM for annoncekilden manuelt eller aktivere optimering, som giver AdMob mulighed for at sortere denne annoncekilde dynamisk i formidlingsvandfaldet baseret på historiske data.

Sådan konfigurerer du en vandfaldsannoncekilde:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på fanen Vandfaldskilder
  4. Klik på Konfigurer annoncekilde
  5. Vælg den annoncekilde, der skal konfigureres, på den liste, der vises. Få flere oplysninger om de annoncekilder, der er tilgængelige til vandfaldsformidling.
  6. Klik på Næste
  7. Gør følgende, hvis din annoncekilde understøtter optimering:
    1. Angiv loginoplysningerne for annoncekilden. Loginoplysninger er nødvendige for at se rapporteringsdata fra annoncekilden i dine AdMob-rapporter. Hvis du angiver loginoplysningerne, får du også mulighed for at optimere denne annoncekilde i en formidlingsgruppe.
    2. Gennemgå og markér afkrydsningsfeltet Autorisation for at give AdMob og Google tilladelse til at få adgang til, administrere, hente og analysere data med relation til dine konti med annoncekilden og garanterer, at en sådan godkendelse og adgang ikke overtræder nogen af dine tredje partneraftaler. Når du har godkendt denne annoncekilde, bliver du ikke bedt om det igen.
    3. Klik på Gem.
  8. Tilføj oplysninger om tilknytning af annonceenheder for dine annonceenheder. Du kan også vælge at springe dette trin over ved at klikke på Spring over og i stedet tilføje oplysninger om tilknytning af annonceenheder senere.

Hvis du vil kalde denne tredjepartsannoncekilde flere gange i en formidlingsgruppe, skal du oprette yderligere tilknytninger for hver annoncekildeforekomst.

9. Klik på Gem.

Føj din annoncekilde til en formidlingsgruppe

Når du er færdig med at konfigurere din annoncekilde og har tilknyttet dine annonceenheder, er du klar til at føje den til en formidlingsgruppe. Se, hvordan du opretter en ny formidlingsgruppe, eller følg nedenstående vejledning for at føje din annoncekilde til en eksisterende formidlingsgruppe:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på den formidlingsgruppe, som annoncekilden skal føjes til, på fanen Formidlingsgruppe
  4. Klik på Tilføj annoncekilde i tabellen Vandfaldsannoncekilder.
  5. Find annoncekilden på den viste liste, eller begynd at skrive navnet på annoncekilden i søgefeltet. Klik på Vælg ud for den annoncekilde, du vil tilføje.
  6. Hvis den aktuelle annoncekilde understøtter optimering, er optimeringskontakten som standard slået til. Hvis den aktuelle annoncekilde ikke skal optimeres, skal du klikke på kontakten for at deaktivere optimering.
  7. Angiv en manuel eCPM-værdi.
    • Hvis der er tale om en optimeret annoncekilde, bruges denne eCPM-værdi til rangordning af annoncekilden, mens der indsamles en tilstrækkelig mængde historiske data til optimering i AdMob. Når annoncekilden er optimeret, bruges den optimerede eCPM-værdi til rangordning af annoncekilden.
    • Hvis der er tale om en annoncekilde uden optimering, bruges denne eCPM-værdi til rangordning af annoncekilden i formidlingsvandfaldet.
  8. Klik på Fortsæt.
  9. Vælg en allerede oprettet tilknytning til din annonceenhed, eller klik på Tilføj yderligere tilknytning for at konfigurere en ny tilknytning. Klik på Tilføj tilknytning, hvis du ikke har konfigureret tilknytninger endnu.
  10. Klik på Udfør.
  11. Klik på Gem. Formidlingsgruppen bliver gemt.