Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Betalingsopplysninger

Bekreft identiteten din

For å fortsette å vise annonser og få betalinger fra Google AdMob må du bekrefte identiteten din. Dette gjøres for å bekrefte at kontoinformasjonen din er riktig, og beskytte deg mot svindel.

Merk: Du blir ikke bedt om å bekrefte adressen din via PIN-kode før du har bekreftet identiteten din.
Du har 45 dager fra datoen vi først ber deg om å bekrefte identiteten din til å sende inn de nødvendige dokumentene i kontoen din. Hvis du ikke har oppgitt dokumentene etter 45 dager, eller hvis vi fortsatt ikke kan bekrefte identiteten din fra dokumentene du har oppgitt, slutter vi å vise annonser på sidene dine.

Slik bekrefter du identiteten din

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Betalinger i sidefeltet.
  3. Klikk på Bekreftelse-fanen.
  4. Klikk på Iverksett tiltak i «Identitetsbekreftelse»-delen.
  5. Følg veiledningen for å sende inn dokumentene.
Merk: Det kan ta noen dager før informasjonen din er bekreftet. Du kan gjennomgå statusen i «Identitetsbekreftelse»-delen.

Send inn dokumentene dine

Her er noen tips om hvordan du sender inn dokumentene dine:

• Alle dokumentene må inneholde det samme fullstendige navnet.
  • Send inn dokumenter som er gyldige og ikke er utløpt.
  • Få med hele dokumentet på bildet. Det bør være leselig og i fokus.
  • Det må ikke være gjenskinn eller refleksjon på bildet.
  • Ufullstendige dokumenter eller mørke eller uskarpe bilder godtas ikke.
  • Hvis du laster opp dokumenter eller bilder som ikke inneholder ID-en din, kan kontoen din bli sperret.

Dokumentkrav for personlige kontoer

Legitimasjonen din må være gyldig, for eksempel et pass, nasjonalt eller delstatlig ID-kort, førerkort eller en oppholdstillatelse (listen er ikke uttømmende).

Dokumentkrav for bedriftskontoer

• organisasjonsbevis
  • gyldig legitimasjon med bilde for den autoriserte representanten

Merk: Organisasjonsbeviset ditt må

• være av en slik art at Google kan bekrefte at organisasjonen eksisterer . Utløpte dokumenter eller dokumenter som antyder at organisasjonen ikke finnes, eller at den ikke finnes lenger, godtas ikke.
  • være utstedt av en lisensierende myndighet, det vil si en føderal/delstatlig/offentlig myndighet, en offentlig institusjon (skattemyndighet, kommisjon for verdipapirer og terminkontrakter osv.), et handelskammer, et bedriftsregister osv. Dette omfatter ikke dokumenter som strømregninger, kontoutskrifter, forsikringsbevis eller leieavtaler.

Hvis vi ikke kan bekrefte identiteten din

Noen ganger kan vi ikke bekrefte identiteten din ut fra dokumentene du sender inn, for eksempel hvis dokumentene er uskarpe eller uleselige. I slike tilfeller gir vi deg beskjed, og da ber vi deg om å sende inn dokumentet på nytt.

For å hindre misbruk tillater vi bare et begrenset antall bekreftelsesforsøk. Hvis du har nådd grensen for antall forsøk, kan du bruke feilsøkingsverktøyet for identitetsbekreftelse for å finne ut hva du bør gjøre.

Merk: Vi kan ikke oppheve tilbakeholdingen av utbetalinger i kontoen din før vi har bekreftet identiteten din.

Hvorfor ID-en din ikke ble godtatt, og hvordan du kan løse problemet

Vis alle  Skjul alle
Navnet på dokumentet samsvarer ikke med navnet i profilen din
Kontrollér at navnet på kontoen din er stavet riktig. Hvis stavemåten er feil, må du sørge for å endre navnet i kontoen din før du sender inn ID-en din på nytt.
Landet på dokumentet samsvarer ikke med landet i profilen din
Vi kan bare bekrefte ID-er som samsvarer med landet som er oppført i betalingsprofilen din. Hvis du har en gyldig ID som samsvarer med kontonavnet ditt, men som er utstedt i et annet land enn landet som er oppført i betalingsprofilen din, kan du bruke feilsøkingsverktøyet vårt for identitetsbekreftelse.
Dokumentet som ble sendt inn, var ugyldig
Send inn et gyldig dokument som er utstedt av en statsinstitusjon. Vi godtar pass, førerkort og nasjonale ID-kort.
Dokumenttypen som ble sendt inn, støttes ikke
Send inn en av dokumenttypene nedenfor som systemet vårt godtar: pass, førerkort eller nasjonalt ID-kort.
Vi kunne ikke bekrefte bedriftsinformasjonen din
Kontrollér at bedriftsnavnet i kontoen din samsvarer med navnet som er oppført i de offisielle registreringsdokumentene dine. Hvis stavemåten er feil, må du sørge for å endre bedriftsnavnet i kontoen din før du sender inn ID-en din på nytt.
Vi kunne ikke bekrefte bedriftsadressen din
Kontrollér at bedriftsadressen i kontoen din samsvarer med adressen som er oppført i de offisielle registreringsdokumentene dine. Hvis adressen eller stavemåten er feil, må du sørge for å endre adressen i kontoen din før du sender inn ID-en din på nytt.
Deler av dokumentet var ikke synlig
Sørg for at du får med hele dokumentet på bildet. Bildet må være leselig, i fokus og uten gjenskinn.
Dokumentet var mørkt og kunne ikke leses
Ta et nytt bilde av dokumentet. Bildet må være leselig, i fokus og uten gjenskinn.
Det var gjenskinn i dokumentet
Ta et nytt bilde av dokumentet. Bildet må være leselig, i fokus og uten gjenskinn.
Bildet av dokumentet var uskarpt
Ta et nytt bilde av dokumentet. Bildet må være leselig, i fokus og uten gjenskinn. Sørg for at du får med hele dokumentet på bildet.
Bildet av dokumentet var for lite
Ta et nytt bilde av dokumentet. Bildet må være stort nok til at vi kan lese navnet og adressen tydelig.
Dokumentet var utløpt eller ikke oppdatert
Send inn et annet offentlig godkjent dokument med gyldig utløpsdato. Vi godtar pass, førerkort og nasjonale ID-kort.
Dokumentet kunne ikke bekreftes
Send inn et gyldig, offentlig godkjent dokument. Vær oppmerksom på at hvis du laster opp dokumenter eller bilder som ikke inneholder ID-en din, kan kontoen din bli sperret.

Endre navnet i betalingsprofilen din etter at du har fullført identitetsbekreftelsen

Etter at du har bekreftet identiteten din, kan du ikke endre navnet i betalingsprofilen din. Hvis du har en gyldig grunn til å endre navnet, kan du kontakte oss.