Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Betalingsgegevens

Uw identiteit verifiëren

Bevestig uw identiteit om advertenties te blijven tonen en betalingen van Google AdMob te ontvangen. Zo bevestigen we de nauwkeurigheid van uw accountgegevens en beschermen we u tegen bedrog.

Opmerking: U wordt pas gevraagd uw adres te verifiëren via een pincode nadat u uw identiteit heeft geverifieerd.
Vanaf de datum waarop we u voor het eerst hebben gevraagd uw identiteit te verifiëren, heeft u 45 dagen om de vereiste documenten in uw account in te dienen. Als u na 45 dagen de documenten nog niet heeft verstrekt of als we uw identiteit nog steeds niet kunnen verifiëren aan de hand van de documenten die u heeft verstrekt, stoppen we met het weergeven van advertenties op uw pagina's.

Zo kunt u uw identiteit laten verifiëren

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Betalingen.
  3. Klik op het tabblad Verificatie.
  4. Klik in het gedeelte Identiteitsverificatie op Actie ondernemen.
  5. Voer de instructies uit om uw documenten in te dienen.
Opmerking: Het kan een paar dagen duren voordat uw gegevens zijn geverifieerd. U kunt de status bekijken in het gedeelte Identiteitsverificatie.

Uw documenten indienen

Hier volgen enkele tips voor het indienen van uw documenten:

• Zorg dat dezelfde volledige naam wordt gebruikt in alle documenten.
  • Dien bestaande documenten in die niet verlopen zijn.
  • Fotografeer het volledige document, de tekst in de foto moet leesbaar en scherp zijn.
  • Zorg ervoor dat de afbeelding geen reflecties of schittering bevat.
  • Onvolledige of deels afgedekte documenten en donkere of onscherpe foto's worden niet geaccepteerd.
  • Als u andere documenten of foto's dan uw ID uploadt, kan uw account worden opgeschort.

Documentvereisten voor afzonderlijke accounts

Uw ID-document moet een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs zijn, zoals een paspoort, nationale/staat-ID, rijbewijs of verblijfsvergunning (geen volledige lijst).

Documentvereisten voor zakelijke accounts

• Document om het bestaan van een organisatie aan te tonen
  • Geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto van de gemachtigde vertegenwoordiger

Opmerking: Uw document om het bestaan van uw organisatie aan te tonen moet aan de volgende vereisten voldoen:

• Het document moet Google in staat stellen het huidige bestaan van de organisatie te bevestigen. Verlopen documenten of documenten die suggereren dat de organisatie niet bestaat of niet meer bestaat, kunnen niet worden geaccepteerd.
  • Het document moet zijn uitgegeven door een uitgevende autoriteit, bijv. federale/provinciale/gemeentelijke overheid, openbare instelling (belastingautoriteit, effecten- en beurscommissies, enzovoort), Kamer van Koophandel, handelsregister, enzovoort. Dit omvat geen energierekeningen, bankafschriften, verzekeringsverklaringen of huurovereenkomsten.

Als we uw identiteit niet kunnen verifiëren

Soms kunnen we uw identiteit niet verifiëren aan de hand van de documenten die u verstrekt, bijvoorbeeld als uw documenten onscherp of onleesbaar zijn. We laten het u weten of dit het geval is en nodigen u dan uit opnieuw documenten in te dienen.

We staan maar een beperkt aantal verificatiepogingen toe om misbruik te voorkomen. Als u de limiet voor het aantal pogingen heeft bereikt, gebruikt u onze probleemoplosser voor identiteitsverificatie om vast te stellen welke stappen u vervolgens moet nemen.

Opmerking: We kunnen de betalingsstop voor uw account pas opheffen nadat we uw identiteit hebben geverifieerd.

Waarom uw ID niet is geaccepteerd en hoe u dit kunt oplossen

Alles uitvouwen  Alles samenvouwen
De naam op het document komt niet overeen met de naam in uw profiel
Check of de naam in uw account correct is geschreven. Als er een fout is, wijzigt u de naam in uw account voordat u uw ID opnieuw indient.
Het land van het document komt niet overeen met het land in uw profiel
We kunnen alleen ID's verifiëren die overeenkomen met het land in uw betalingsprofiel. Als u een geldige ID heeft die overeenkomt met uw accountnaam, maar is uitgegeven in een ander land dan het land in uw betalingsprofiel, gebruikt u onze probleemoplosser voor identiteitsverificatie.
Het ingediende document is ongeldig
Dien een geldig document in dat is uitgegeven door een overheidsinstelling. We accepteren paspoorten, rijbewijzen of nationale identiteitskaarten.
Het ingediende documenttype wordt niet ondersteund
Dien een van de volgende documenten in die door ons systeem worden geaccepteerd: paspoort, rijbewijs of nationale identiteitskaart.
Uw bedrijfsinformatie kan niet worden geverifieerd
Check of de bedrijfsnaam in uw account overeenkomt met de naam in uw officiële registratiedocumenten. Als er een fout is, wijzigt u de bedrijfsnaam in uw account voordat u uw ID opnieuw indient.
Uw bedrijfsadres kan niet worden geverifieerd
Check of het bedrijfsadres in uw account overeenkomt met het adres in uw officiële registratiedocumenten. Als er een fout is, wijzigt u het adres in uw account voordat u uw ID opnieuw indient.
Een deel van het document is niet zichtbaar
Zorg ervoor dat u het hele document vastlegt. De afbeelding moet leesbaar, scherp en vrij van reflecties en schittering zijn.
Het document is slecht belicht en onleesbaar
Maak een nieuwe foto van uw document. De afbeelding moet leesbaar, scherp en vrij van reflecties en schittering zijn.
Het document bevat reflectie of schittering
Maak een nieuwe foto van uw document. De afbeelding moet leesbaar, scherp en vrij van reflecties en schittering zijn.
De foto van het document is onscherp
Maak een nieuwe foto van uw document. De afbeelding moet leesbaar, scherp en vrij van reflecties en schittering zijn. Zorg ervoor dat u het hele document vastlegt.
De foto van het document is te klein
Maak een nieuwe foto van uw document. De afbeelding moet groot genoeg zijn om uw naam en adres duidelijk te kunnen lezen.
Het document is verlopen of niet actueel
Dien een ander door de overheid uitgegeven document in met een geldige vervaldatum. We accepteren paspoorten, rijbewijzen of nationale identiteitskaarten.
Het document kan niet worden geverifieerd
Dien een geldig door de overheid uitgegeven document in. Houd er rekening mee dat uw account kan worden opgeschort als u andere documenten of foto's dan uw ID uploadt.

De naam van uw betalingsprofiel wijzigen nadat u de identiteitsverificatie heeft afgerond

Nadat u uw identiteit heeft bevestigd, kunt u de naam in uw betalingsprofiel niet meer wijzigen. Als u een geldige reden heeft om uw naam te wijzigen, neemt u contact met ons op.