Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

App-extensie

Advertentieweergave in China

In dit artikel bespreken we recente wijzigingen in de handhaving van de Chinese internetwetgeving en de gevolgen hiervan voor Google AdMob.

Achtergrond

Wijzigingen in de manier waarop internetproviders in de Volksrepubliek China internetverkeer routeren, kunnen leiden tot onderbrekingen in de weergave van Google-advertenties op het vasteland van China.

Wat verandert er?

We willen ervoor zorgen dat uitgevers en ontwikkelaars die een aanzienlijk deel van hun verkeer krijgen van gebruikers in China, toegang blijven houden tot stabiele advertentieservices. Daarom gaat een deel van het advertentieverkeer verzoeken naar een andere reeks domeinen sturen.

Wat verandert er niet?

Geografisch gezien blijft de routing van advertentieverzoeken en -reacties hetzelfde, ongeacht de gebruikte domeinnamen. De domeinnaam zelf bepaalt of wijzigt de routing van verzoeken niet. Of gebruikers nu verbinding maken via doubleclick.net of doubleclick-cn.net, de routing van hun verkeer blijft hetzelfde.

De versleuteling en beveiliging van Google-services blijven van het grootste belang, ongeacht de gebruikte domeinen. Zo behouden en waarborgen we de privacy van gebruikers, adverteerders, ontwikkelaars en uitgevers. De domeinnaam bepaalt of wijzigt de routing van verzoeken niet en verandert niet waar gegevens worden opgeslagen. Ook kunnen andere partijen geen toezicht houden op of toegang krijgen tot advertentieverkeer van Google.