Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

Mainostoiminta Kiinassa

Tässä artikkelissa käsitellään viime aikoina tehtyjä muutoksia Kiinan internetiä koskevan lain täytäntöönpanoon ja siihen, miten ne vaikuttavat Google AdMobiin.

Taustaa

Muutokset Kiinan kansantasavallassa toimivien internetpalveluntarjoajien internetliikenteen reititystavassa voivat aiheuttaa häiriöitä Google-mainosten näkymisessä Manner-Kiinassa.

Mikä muuttuu?

Haluamme jatkossakin varmistaa pääsyn vakaisiin mainospalveluihin sellaisille julkaisijoille ja kehittäjille, joiden liikenteestä suuri osa on peräisin Kiinassa olevilta käyttäjiltä, joten alamme tietyn mainosliikenteen yhteydessä lähettää pyyntöjä vaihtoehtoisiin verkkotunnuksiin.

Mikä ei muutu?

Mainospyyntöjen ja ‑vastausten reititys säilyy maantieteellisesti ennallaan käytetyistä verkkotunnuksista riippumatta. Itse verkkotunnus ei määrittele tai muuta pyyntöjen reititystä. Liikenteen reititys pysyy samana riippumatta siitä, muodostaako käyttäjä yhteyden doubleclick.net- vai doubleclick-cn.net-sivuston kautta.

Haluamme vaalia käyttäjien, mainostajien, kehittäjien ja julkaisijoiden yksityisyyttä, joten Googlen palveluiden salaus ja suojaus ovat ensiarvoisen tärkeitä käytetyistä verkkotunnuksista riippumatta. On tärkeää huomata, että verkkotunnus ei määrittele tai muuta pyyntöjen reititystä eikä muuta sitä, mihin data tallennetaan. Muilla osapuolilla ei myöskään ole Googlen mainosliikenteen valvonta- tai pääsyoikeuksia.