Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Få innsikt i leveringstyper for annonseenheter (betaversjon)

Note: This feature is currently in beta release.

Det er viktig at du har innsikt i leveringstyper for annonseenheter, så du forstår om du bruker en medieringsplattform fra en tredjepart i tillegg til eller i stedet for AdMob.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan annonseenheter kan brukes på AdMob-plattformen eller på medieringsplattformer fra tredjeparter.

I AdMob

Når du oppretter en annonseenhet for bruk på AdMob-plattformen (f.eks. i en AdMob-medieringsgruppe eller -kampanje), oppretter du en standard annonseenhet. Til nå er dette de eksisterende annonseenhetene dine, og de kalles bare «annonseenheter». Etter at partnerbudgivning ble lansert, kan de hende at disse omtales som «standard annonseenheter».

På medieringsplattformer fra tredjeparter

Du kan bruke to typer annonseenheter for å få tilgang til Google-etterspørsel på medieringsplattformer fra tredjeparter som støttes (ikke på AdMob):

• Standard annonseenheter brukes for tradisjonell sammenkjeding for mediasjon.
  • Annonseenheter med partnerbudgivning brukes for budauksjoner i sanntid.

Standard annonseenheter kontra annonseenheter med partnerbudgivning

I tabellen nedenfor ser du ulike typer annonseenheter og tilhørende bruksmønstre.

Bruksmønster Standard annonseenheter Annonseenheter med partnerbudgivning
I AdMob (oppretter du f.eks. sammenkjeding for mediasjon i AdMob-kontoen din, eller du bruker bare AdMob til å svare på annonseforespørsler)

Standard annonseenheter kan brukes til sammenkjeding for mediasjon eller budgivning i AdMob-medieringsgrupper (omfatter etterspørsel fra AdMob-nettverket og tredjepartskilder). Du kan også bruke disse annonseenhetene i AdMob uten å bruke mediering, noe som betyr at bare AdMob-nettverket svarer på annonseforespørsler.

Merk: Hvis du har eksisterende annonseenheter i AdMob, kan det hende at de er omtalt som «annonseenheter» i stedet for «standard annonseenheter».

Ikke aktuelt

Du kan ikke bruke partnerbudgivning hvis du bruker AdMob-mediering, eller hvis det bare er AdMob-nettverket som svarer på annonseforespørsler.

På medieringsplattformer fra tredjeparter (oppretter du f.eks. sammenkjeding for mediasjon utenfor AdMob via en annen medieringsplattform)

Standard annonseenheter opprettes i AdMob for bruk i forbindelse med sammenkjeding for mediasjon på medieringsplattformer fra tredjeparter.

I dette tilfellet omfatter standard annonseenheter bare etterspørsel i AdMob-nettverket.

Annonseenheter med partnerbudgivning opprettes i AdMob for bruk i budgivning på tredjepartsplattformer som støttes.

Med disse annonseenhetene kan Google-etterspørsel konkurrere om beholdningen din i budauksjoner i sanntid.

Merk: Du må bruke annonseenheter med partnerbudgivning for å få tilgang til Google-etterspørsel via budgivning i sanntid på medieringsplattformer fra tredjeparter. Annonsene vises ikke hvis du bruker standard annonseenheter for Google-budgivning.

Se annonseenheter etter leveringstype

På siden for annonseenheter kan du filtrere annonseenhetene etter leveringstype (standard eller partnerbudgivning). Velg leveringstypen du vil filtrere annonseenhetene etter, fra rullegardinmenyen.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3.  Velg navnet på appen som er tilknyttet annonseenheten du vil fjerne. Merk: Hvis du ikke finner den i listen over nylig brukte apper, kan du klikke på Se alle appene og så på navnet på appen.
  4. Klikk på Annonseenheter i sidefeltet.
  5. Klikk på «Leveringstype for annonseenhet»-rullegardinmenyen for å filtrere etter standard annonseenheter eller annonseenheter med partnerbudgivning.