Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Mainosyksikön näyttötyyppi (beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa.

Mainosyksikön näyttötyyppi on tärkeä, jos käytät AdMobin lisäksi tai sijasta kolmannen osapuolen välitysalustaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten mainosyksiköitä voidaan käyttää AdMob-alustalla tai kolmannen osapuolen välitysalustoilla.

AdMob

Kun luot mainosyksikön käytettäväksi AdMob-alustalla (esim. AdMob-välitysryhmässä tai ‐kampanjassa), kyseessä on tavallinen mainosyksikkö. Tavallisia mainosyksiköitä on kutsuttu tähän asti vain "mainosyksiköiksi", mutta yhteistyökumppanien hintatarjousten käyttöönoton myötä niitä on alettu kutsua "tavallisiksi mainosyksiköiksi".

Kolmannen osapuolen välitysalustat

Voit hyödyntää Googlen kysyntää tuetuilla kolmannen osapuolen välitysalustoilla (ei AdMobissa) kahdentyyppisillä mainosyksiköillä:

• Tavallisia mainosyksiköitä käytetään perinteisessä waterfall-välityksessä.
  • Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä käytetään reaaliaikaisissa hintatarjoushuutokaupoissa.

Tavalliset ja yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävät mainosyksiköt

Seuraavassa taulukossa kuvataan mainosyksikkötyypit ja niiden käyttötapaukset.

Käyttötapaus Tavalliset mainosyksiköt Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävät mainosyksiköt
AdMobissa (jos esimerkiksi luot waterfall-välityksiä AdMob-tililläsi tai käytät vain AdMobia mainospyyntöjen täyttämiseen).

Tavallisia mainosyksiköitä voi käyttää waterfall-välityksessä tai hintatarjouksissa AdMob-välitysryhmässä (sisältää kysynnän AdMob-verkostosta ja kolmansien osapuolten lähteistä). Voit käyttää näitä mainosyksiköitä myös AdMobissa ilman välitystä, mikä tarkoittaa, että vain AdMob-verkosto täyttää mainospyyntösi.

Huom. Jos AdMobissa on jo mainosyksiköitä, niitä kutsutaan "mainosyksiköiksi" "tavallisten mainosyksiköiden" sijaan.

-

Et voi käyttää yhteistyökumppanien hintatarjouksia, jos käytät AdMob-välitystä tai täytät mainospyynnöt vain AdMob-verkostossa.

Kolmannen osapuolen välitysalustat (jos esimerkiksi luot waterfall-välityksiä AdMobin ulkopuolella toisella välitysalustalla)

AdMobissa luodaan tavallisia mainosyksiköitä, joita voidaan käyttää waterfall-välityksessä kolmannen osapuolen välitysalustalla.

Tässä tapauksessa tavalliset mainosyksiköt sisältävät vain AdMob-verkoston kysynnän.

Yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävät mainosyksiköt luodaan AdMobissa, jotta niitä voidaan käyttää tuetuilla kolmannen osapuolen alustoilla.

Näiden mainosyksiköiden avulla Google-kysyntä voi kilpailla inventaaristasi reaaliaikaisessa hintatarjoushuutokaupassa.

Huom. Sinun on valittava yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö, jotta voit käyttää Google-kysyntää reaaliaikaisten hintatarjousten kautta kolmannen osapuolen välitysalustoilla. Mainokset eivät näy, jos käytät Googlen hintatarjouksiin tavallista mainosyksikköä.

Mainosyksiköt näyttötyypin mukaan

Mainosyksikkösivulla voit suodattaa mainosyksiköt niiden näyttötyypin ("Tavallinen" tai "Yhteistyökumppanien hintatarjoukset") mukaan. Valitse avattavasta valikosta sen mainosyksikön näyttötyyppi, jota haluat käyttää suodatuksessa.

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3.  Valitse sen sovelluksen nimi, jossa poistettava mainosyksikkö sijaitsee. Huom. Jos sovellusta ei löydy viimeisimpien sovellusten joukosta, klikkaa Näytä kaikki sovellukset. Klikkaa sitten sovelluksen nimeä.
  4. Valitse sivupalkista Mainosyksiköt.
  5. Klikkaa avattavaa "Julkaistavan mainosyksikön tyyppi" ‑valikkoa ja valitse mainosyksiöiden suodatusperusteeksi "Tavallinen" tai "Yhteistyökumppanien hintatarjoukset".