Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Om visningstype for annonceenheder (beta)

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket i betaversion.

Det er vigtig at kende visningstypen for annonceenheder, hvis du benytter en tredjepartsformidlingsplatform som supplement til eller i stedet for AdMob.

I denne artikel kan du læse om, hvordan annonceenheder kan bruges på henholdsvis AdMob-platformen og tredjepartsformidlingsplatforme.

I AdMob

Når du opretter en annonceenhed, der skal bruges på AdMob-platformen (dvs. i en AdMob-formidlingsgruppe eller -kampagne), opretter du en standardannonceenhed. Indtil nu er disse annonceenheder bare blevet kaldt "annonceenheder", men med lanceringen af partnerbudgivning bliver de muligvis betegnet "standardannonceenheder".

På tredjepartsformidlingsplatforme

Du kan bruge to forskellige typer annonceenheder til at få adgang til Google-kildeplatforme via understøttede tredjepartsformidlingsplatforme (dvs. andre platforme end AdMob):

• Standardannonceenheder, som bruges til traditionel vandfaldsformidling.
  • Annonceenheder for partnerbudgivning, som bruges til auktioner med budgivning i realtid.

Standardannonceenheder ift. annonceenheder for partnerbudgivning

I tabellen nedenfor kan du se en beskrivelse af de forskellige typer annonceenheder og eksempler på brug.

Eksempel på brug Standardannonceenheder Annonceenheder for partnerbudgivning
I AdMob (hvis du f.eks. opretter formidlingsvandfald på din AdMob-konto eller kun bruger AdMob til imødekommelse af dine annonceanmodninger)

Standardannonceenheder kan bruges til vandfaldsformidling eller budgivning i en AdMob-formidlingsgruppe (dette omfatter efterspørgsel fra AdMob-netværket og tredjepartskilder). Du kan også bruge disse annonceenheder i AdMob uden brug af formidling, hvilket betyder, at dine annonceanmodninger kun imødekommes via AdMob-netværket.

Bemærk! Eventuelle allerede oprettede annonceenheder i AdMob bliver muligvis betegnet "annonceenheder" i stedet for "standardannonceenheder".

Ikke tilgængelig

Du kan ikke bruge partnerbudgivning, hvis du bruger AdMob-formidling, eller hvis dine annonceanmodninger kun imødekommes via AdMob-netværket.

På tredjepartsformidlingsplatforme (hvis du f.eks. opretter formidlingsvandfald ved hjælp af en anden formidlingsplatform end AdMob)

Der oprettes standardannonceenheder i AdMob med henblik på brug til vandfaldsformidling på en tredjepartsformidlingsplatform.

I dette tilfælde giver standardannonceenhederne kun adgang til efterspørgsel på AdMob-netværket.

Der oprettes annonceenheder for partnerbudgivning i AdMob med henblik på brug til budgivning på understøttede tredjepartsplatforme.

Med disse annonceenheder giver du Google-kildeplatforme mulighed for at konkurrere om din beholdning på en auktion med budgivning i realtid.

Bemærk! Du skal bruge annonceenheder for partnerbudgivning for at få adgang til Google-kildeplatforme via budgivning i realtid på tredjepartsformidlingsplatforme. Der bliver ikke vist annoncer, hvis du bruger en standardannonceenhed til Google-budgivning.

Få vist annonceenheder efter visningstype

På siden med annonceenheder kan du filtrere annonceenhederne efter deres visningstype (standard eller partnerbudgivning). Vælg den type annonceenhed, der skal filtreres efter, i rullemenuen.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3.  Vælg navnet på den app, der er knyttet til den annonceenhed, du vil fjerne. Bemærk! Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de seneste benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps. Klik derefter på navnet på appen.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  5. Klik på rullemenuen Visningstype for annonceenhed for at filtrere efter enten Standard eller Annonceenhed for partnerbudgivning.