Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Bemiddeling

Bemiddelingsplatforms die partnerbiedingen ondersteunen (bèta)

Note: This feature is currently in beta release.

Als u een ondersteund bemiddelingsplatform gebruikt, kunt u een advertentieblok voor partnerbiedingen maken zodat Google op uw voorraad kan bieden via realtime bieden.

Bemiddelingsplatforms die advertentieblokken voor partnerbiedingen ondersteunen:

• AdMost
  • AppLovin MAX
  • Chartboost Mediation
  • DT Fairbid
  • Gravite
  • TopOn
  • Unity LevelPlay
Opmerking: We zijn bezig om de integratie met meer bemiddelingsplatforms te realiseren. Probeer het binnenkort opnieuw.

Toewijzingsgegevens voor advertentieblokken

Nadat u een advertentieblok voor partnerbiedingen heeft gemaakt, moet u Google-biedingen instellen in uw bemiddelingsplatform (niet in AdMob). Voer de specifieke instructies uit van uw bemiddelingsplatform van derden om een advertentienetwerk in te stellen en/of een advertentieblok toe te wijzen.

Google vereist dat u de volgende toewijzingsgegevens opneemt in uw platform van derden om Google-biedingen mogelijk te maken:

• App-ID
  • Advertentieblok-ID

Uw app-ID's en advertentieblok-ID's vindt u in uw AdMob-account.

Opmerking: U kunt uw bestaande standaard advertentieblokken niet opnieuw gebruiken. U moet een nieuw advertentieblok voor partnerbiedingen maken om toegang te krijgen tot Google-productbronnen via realtime bieden op bemiddelingsplatforms van derden.

Er worden geen advertenties getoond als u een standaard advertentieblok gebruikt voor biedingen in Google.