Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Yhteistyökumppanien hintatarjouksia tukevat välitysalustat (beta)

Huom. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä betavaiheessa.

Jos käytät tuettua välitysalustaa, voit luoda yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävän mainosyksikön, jotta Google voi tehdä hintatarjouksia inventaaristasi reaaliaikaisten hintatarjousten avulla.

Seuraavat välitysalustat tukevat yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttäviä mainosyksiköitä:

• AdMost
  • AppLovin MAX
  • Chartboost Mediation
  • DT Fairbid
  • Gravite
  • TopOn
  • Unity LevelPlay
Huom. Pyrimme integroimaan lisää välitysalustoja. Tarkista tilanne pian uudelleen.

Mainosyksikön mäppäystiedot

Kun olet luonut yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävän mainosyksikön, sinun on otettava käyttöön Googlen hintatarjoukset välitysalustalla (ei AdMobissa). Kolmannen osapuolen välitysalustalla on tarkat ohjeet mainosverkoston lisäämiseen ja/tai mainosyksikön mäppäykseen.

Huomaa, että sinun on lisättävä seuraavat mäppäystiedot kolmannen osapuolen alustalle, jotta voit ottaa Googlen hintatarjoukset käyttöön:

• Sovelluksen tunnus
  • Mainosyksikön tunnus

Löydät sovellustunnukset ja mainosyksikön tunnukset AdMob-tililtäsi.

Huom. Et voi käyttää uudelleen vakiotyyppisiä mainosyksiköitä. Sinun on luotava uusi yhteistyökumppanien hintatarjouksia käyttävä mainosyksikkö, jotta pääset käyttämään Googlen kysyntää reaaliaikaisissa hintatarjoushuutokaupoissa kolmannen osapuolen välitysalustoilla.

Mainokset eivät näy, jos käytät Googlen hintatarjouksiin tavallista mainosyksikköä.