Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Opret annonceenheder for partnerbudgivning i AdMob (beta)

Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket i betaversion.

Partnerbudgivning giver dig mulighed for at få adgang til Google-efterspørgsel som en budgivningskilde på understøttede tredjepartsformidlingsplatforme. Tidligere kunne du kun bruge standardannonceenheder til at få adgang til Google-efterspørgsel via traditionel vandfaldsformidling på tredjepartsplatforme.

Med partnerbudgivning kan du nu tillade, at Google (Google Ads, Display & Video 360) byder på din beholdning i tredjepartsauktioner med budgivning i realtid, selvom du ikke bruger AdMob som din formidlingsplatform.

Når du konfigurerer en annonceenhed for partnerbudgivning i AdMob, kan Google (Google Ads, Display & Video 360) byde på din beholdning i tredjepartsauktioner. Bemærk! Du vil se Google (Google Ads, Display & Video 360) som "Google-budgivning" på dine tredjepartsplatforme.

Bemærk! Du kan ikke genbruge dine eksisterende standardannonceenheder. Du skal oprette en ny annonceenhed for partnerbudgivning for at kunne få adgang til Google-efterspørgsel via budgivning i realtid på tredjepartsformidlingsplatforme.

Annoncer vises ikke, hvis du bruger en standardannonceenhed til Google-budgivning.

Vejledning

Følgende trin hjælper dig med at oprette en ny annonceenhed for partnerbudgivning på din AdMob-konto og derefter implementere den på din tredjepartsformidlingsplatform.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg navnet på den app, du opretter denne annonceenhed for. Hvis du ikke kan se den på listen over nylige apps, kan du klikke på Tilføj app og oprette en ny app. Du kan også klikke på Se alle apps og søge i en liste med alle de apps, du har føjet til AdMob.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  5. Klik på Kom godt i gang. Hvis du allerede har oprettet annonceenheder til denne app, skal du klikke på Tilføj annonceenhed
  6. Vælg det annonceformat, som du vil bruge til annonceenheden for partnerbudgivning.
    Bemærk! Følgende formater er tilgængelige til brug med partnerbudgivning: Bannerannonce, Mellemliggende annonce, Native-annonce og Bonusannonce.
  7. Giv denne annonceenhed et navn. Tip! Brug relevante oplysninger, såsom annonceformat og placeringen i din app, så det er nemmere at identificere senere.

8. Makér afkrydsningsfeltet ud for Partnerbudgivning for at bruge denne annonceenhed til budgivning på en tredjepartsformidlingsplatform.

Bemærk!: Når du opretter en annonceenhed for partnerbudgivning, kan du ikke bruge annonceenheden i en AdMob-formidlingsgruppe eller -kampagne. Google skal muligvis betale et gebyr til formidlingsplatformen fra partneren.

Du kan ikke ændre denne indstilling, efter du har oprettet annonceenheden.

9. Klik på Opret annonceenhed.
  10. Følg vejledningen fra din tredjepartsformidlingsplatform for at implementere annonceenheder for partnerbudgivning. Du skal bruge dit app-id og annonceenheds-id under implementeringen for at aktivere Google som en budgivningskilde på din tredjepartsplatform.

Bemærk desuden, at din app skal være gennemgået og godkendt i AdMob, før en annonceenhed for partnerbudgivning kan vise annoncer.

Denne annonceenhed viser først annoncer, når du har fuldført dette trin. Hvis du ikke er klar til at implementere annonceenheden, kan du klikke på Send via mail for at sende vejledningen via mail eller klikke på Udført for at forlade siden.